TNG
Dansktalande jobb – sök via TNG idag!

Sök dansktalande jobb idag!

Kan du danska? Då söker vi dig!

Vi på TNG söker nu dig som talar danska till flera dansktalande jobb i Stockholm, Göteborg, Malmö och Östergötland. Vi söker danskar som vill jobba med ekonomi, kundtjänst, försäljning, marknadsföring, administration och IT-support. Du kan också prenumerera på dansktalande jobb via e-post. Då hör vi av oss när det dyker upp ett ledigt jobb nära dig.

Låt dina språkkunskaper ge dig en skjuts i karriären! Att kunna flytande danska i Sverige idag ger dig unik ingång till flera stora internationella företag som just nu rekryterar till tjänster på danska. Vi har i vårt nätverk flera kunder som vi kan koppla ihop dig med. Även om du inte tidigare har arbetat med dessa typer av tjänster finns chansen, så tveka inte att höra av dig!

Vi matchar dig med dansktalande jobb

Redo att söka jobb på danska? Du hittar våra dansktalande jobb på vår hemsida och kan även maila oss direkt, så matchar vi dig mot rätt tjänst. Du kan också prenumerera på lediga danska jobb genom att fylla i formuläret här nedanför. Då kontaktar vi dig via mail så snart det dyker upp något där du bor! Tjänsten är kostnadsfri och vi kommer inte skicka dig några mail utöver detta.

Prenumerera på jobbtips om dansktalande jobb via TNG.
Fyll i dina uppgifter för att prenumerera på dansktalande jobb!

 


Du kan alltid ändra dig när du vill genom att klicka på avprenumerationslänken längst ner i alla mail du får från TNG, eller genom att kontakta oss på info@tng.se. Vi delar inte din information vidare utanför TNG Group AB. För att läsa mer om vår integritetspolicy, vänligen besök tng.se/integritetspolicy. Genom att klicka på knappen nedan godkänner du att vi använder din information enligt ovan.