TNG
Dansktalande jobb – sök via TNG idag!

Sök dansktalande jobb i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örebro

Talar du danska? Då söker vi dig!

Låt dina språkkunskaper ge dig en skjuts i karriären! Att kunna flytande danska i Sverige idag ger dig en unik ingång till stora internationella företag som just nu rekryterar till dansktalande jobb. Vi har flera intressanta kunder i vårt nätverk som vi gärna presenterar dig för!

På TNG arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning och hjälper löpande företag i hela Sverige att rekrytera till dansktalande jobb. Via oss kan du hitta jobb på danska inom många olika branscher och yrkesområden. Bland annat ekonomi, kundtjänst, försäljning, marknadsföring, administration och IT-support. Men tveka inte att höra av dig även om du inte har erfarenhet från just dessa områden. Att vi rekryterar fördomsfritt innebär nämligen att vi fokuserar på din kompetens och potential. Inte hur du ser ut, hur gammal du är eller vad du gjort tidigare.

Så … är du redo för att hitta ett jobb där du får prata danska? Ta en titt på våra lediga jobb eller gör en spontanansökan här nedan, så matchar vi dig med rätt tjänst. Givetvis ska du uppge i din ansökan att du är dansktalande. Varmt välkommen!

Prenumerera på jobbtips om dansktalande jobb via TNG - specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning

Som jobbsökare hos TNG kan du vänta dig

 • En bred syn på vad kompetens är
  Vi väger in din kunskap, färdigheter, personlighet, motivation och begåvning.
 • Transparens
  Följ din ansökan och rekryterarens beslut digitalt i realtid.
 • Löpande återkoppling
  Få korta statusuppdateringar om vad som händer med din ansökan och när vi vill träffa dig.
 • Inga kompisrekryteringar
  Alla lediga jobb publiceras på öppna digitala plattformar, tillgängliga för alla att söka. Inga jobb annonseras i slutna eller dolda nätverk.
 • Personligt bemötande
  Våra rekryterare drivs av att träffa människor och att förmedla jobb. Hos oss står inte objektiviteten i vägen för ett vänligt bemötande.
 • Utmanade kravspecifikationer
  Tillsammans med våra kunder säkerställer vi att beskrivningen av företagets behov – och därmed vårt urval – sker utifrån avgörande kompetenser. Inte ålder, kön, ursprung eller enbart ”fina” lärosäten.
 • Kunniga rekryterare
  Vi är utbildade i kompetensbaserad rekrytering, fördomsfri rekryteringsmetodik och diskrimineringslagen.

 

Läs mer om vår kandidatupplevelse!

Lediga jobb just nu