TNG
Norsktalande jobb i Sverige att söka eller prenumerera på via TNG – anmäl dig här för att bli matchad med lediga jobb på norska!

Sök norsktalande jobb

Norsktalande och söker jobb i Sverige? Då kan vi hjälpa dig!

TNG söker nu kandidater till norsktalande jobb i Stockholm, Göteborg, Malmö och Östergötland. Vi söker specifikt dig inom ekonomi, kundtjänst, administration och IT-support. Du kan också prenumerera på kommande jobb på norska genom att fylla i formuläret längre ner på denna sida. Då hör vi av oss när det dyker upp passande jobb nära dig!

Som norsktalande i Sverige har du en unik ingång till att söka lediga tjänster på stora internationella företag som just nu rekryterar till jobb på norska. Vi har i vårt nätverk flera kunder som vi kan koppla ihop dig med. Så låt dina norska språkkunskaper ge dig en skjuts i karriären och möjlighet att visa vad du går för även inom andra områden. Även om du inte tidigare har arbetat med dessa typer av tjänster finns chansen, så tveka inte att höra av dig!

Prenumerera på norsktalande jobb

Redo att söka jobb på norska? Ta en titt på våra lediga jobb eller maila till oss direkt, så matchar vi dig med rätt tjänst. Du kan också prenumerera på norsktalande jobb. Anmäl dig via formuläret nedan så får du löpande jobberbjudanden som endast rör jobb på norska till din e-post. Tjänsten är kostnadsfri och vi skickar inga andra mail förutom jobbannonser för norsktalande.

Prenumerera på jobbtips om norsktalande jobb via TNG.
Fyll i dina uppgifter för att prenumerera på norsktalande jobb!

 


Vi behöver ditt samtycke.

Du kan alltid ändra dig när du vill genom att klicka på avprenumerationslänken längst ner i alla mail du får från TNG, eller genom att kontakta oss på info@tng.se. Vi delar inte din information vidare utanför TNG Group AB. För att läsa mer om vår integritetspolicy, vänligen besök tng.se/integritetspolicy. Genom att klicka på knappen nedan godkänner du att vi använder din information enligt ovan.