TNG
Norsktalande jobb i Sverige att söka eller prenumerera på via TNG – anmäl dig här för att bli matchad med lediga jobb på norska!

Sök norsktalande jobb i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örebro

Talar du norska? Då söker vi dig!

Snakker du norsk? Vad kul! Som norsktalande i Sverige har du en unik ingång till att söka lediga tjänster på stora internationella företag som just nu rekryterar till jobb på norska. Vi har i vårt nätverk flera intressanta kunder som vi gärna kopplar ihop dig med. 

På TNG arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning och hjälper företag i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örebro att rekrytera till lediga jobb på norska. Vi söker specifikt dig inom ekonomi, kundtjänst, administration och IT-support. Men tveka inte att höra av dig även om du inte har erfarenhet från just något av dessa områden.

Du du söker jobb fördomsfritt innebär att vi fokuserar på din kompetens och potential. Inte hur du ser ut, hur gammal du är eller vad du gjort tidigare. Så låt dina norska språkkunskaper ge dig en skjuts i karriären och möjlighet att visa vad du går för även inom andra områden!

Redo att söka jobb på norska? Ta en titt på våra lediga jobb eller gör en spontanansökan här nedan, så matchar vi dig med rätt tjänst. Och du! Glöm inte att berätta i din ansökan att du talar norska. Varmt välkommen!

Prenumerera på jobbtips om norsktalande jobb via TNG - specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning

Som jobbsökare hos TNG kan du vänta dig

 • En bred syn på vad kompetens är
  Vi väger in din kunskap, färdigheter, personlighet, motivation och begåvning.
 • Transparens
  Följ din ansökan och rekryterarens beslut digitalt i realtid.
 • Löpande återkoppling
  Få korta statusuppdateringar om vad som händer med din ansökan och när vi vill träffa dig.
 • Inga kompisrekryteringar
  Alla lediga jobb publiceras på öppna digitala plattformar, tillgängliga för alla att söka. Inga jobb annonseras i slutna eller dolda nätverk.
 • Personligt bemötande
  Våra rekryterare drivs av att träffa människor och att förmedla jobb. Hos oss står inte objektiviteten i vägen för ett vänligt bemötande.
 • Utmanade kravspecifikationer
  Tillsammans med våra kunder säkerställer vi att beskrivningen av företagets behov – och därmed vårt urval – sker utifrån avgörande kompetenser. Inte ålder, kön, ursprung eller enbart ”fina” lärosäten.
 • Kunniga rekryterare
  Vi är utbildade i kompetensbaserad rekrytering, fördomsfri rekryteringsmetodik och diskrimineringslagen.

 

Läs mer om vår kandidatupplevelse!

Lediga jobb just nu