TNG

Lediga jobb Ängelholm

Lediga jobb i Ängelholm just nu

Tyvärr. Vi hittar inga jobb som matchar din sökning.

Prova att ange nya sökkriterier eller gör en spontanansökan med ditt CV till TNG Talent Network! Som medlem i vårt nätverk kan du även bli personligt kontaktad av rekryterare och ta del av karriärtips och medlemsförmåner.

 

Tillbaka till lediga jobb

Rekommenderat för dig

Ängelholm

Lediga jobb i Ängelholm
Som centralort för omgivande landsbygd har Ängelholm en väl utvecklad handelsverksamhet med många butiker, banker etc. En stor arbetsplats är Ängelholms sjukhus och inom den offentliga sektorn har vidare Lantmäteriet, Arbetsförmedlingen och Skatteverket lokala kontor i Ängelholm. Traditionellt har mycket verksamhet inriktats på hantverk inom till exempel keramik och läder. Det mesta av detta är historia idag.

Några viktiga företag är Engelholms Glass, Prisjakt, HemoCue, Marco, Rittal och Swedwood. Koenigsegg bygger sportbilar i Valhall Park utanför Ängelholm så här finns lediga jobb att söka.

Koenigsegg grundades 1994 och har nu cirka 110 anställda, antal anställda stiger snabbt då Koenigsegg håller på att höja produktionen. Deras produktionslokal är på 4 500 kvadratmeter. Produktionslokalen var tidigare en militär försvarsanläggning och är av modernt snitt. Detta innebär att Koenigsegg till exempel har en egen testbana, 1,7 kilometer lång. Koenigsegg utvecklar bilen och alla kolfiber- och motordetaljer på plats i Ängelholm. Företaget har en ingenjörstab på ca 32 personer. I mars 2009 utsågs Koenigsegg CCXR av den amerikanska tidskriften Forbes till en av ”världens 10 vackraste bilar någonsin”. Koenigsegg har även erhållit det prestigefyllda tyska Red dot award samt Svensk Form för utmärkt svensk design.

Sommartid är Ängelholm en turiststad. Mest lockande är den 6 km långa sandstranden utanför staden. Ängelholm är också centralort för delar av Kullabygden och Bjärebygden, där mycket turister rör sig. Bomöjligheter för turister finns nära stranden vid till exempel Råbocka camping, Klitterbyn och Klitterhus. I staden finns ett antal mindre och halvstora hotell liksom också ett vandrarhem nära järnvägsstationen.

Söka jobb i Ängelholm
TNG är ett rekryterings- och bemanningsföretag som rekryterar objektivt och fördomsfritt. Vi har ett kontor i Malmö men rekryterar till lediga jobb i hela Skåneregionen. I Ängelholm finns stora chanser till heltidsjobb eller säsongsjobb under sommaren. Om det inte finns några lediga jobb just nu som passar dig rekommenderar vi att du registrerar ditt CV. Med ditt CV i våran databas kan vi enkelt se när du är en bra kandidat och kontakta dig direkt. För dig som vill ha lite tips på vad man ska tänka på med sitt CV och senare i en intervju rekommenderar vi att lyssna på vår jobbpodd. Där har våra rekryterare gått ihop med sina bästa tips!

Rekrytera eller hyra personal i Ängelholm
Vi hjälper företag med fördomsfri rekrytering i hela Skåne. Vi arbetar utifrån vårt kontor i Malmö. Vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag i Malmö  specialiserar sig på fördomsfri rekrytering och vi erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning och konsultuthyrning.