TNG

Lediga jobb Sollentuna

Lediga jobb i Sollentuna just nu

Tyvärr. Vi hittar inga jobb som matchar din sökning.

Prova att ange nya sökkriterier eller gör en spontanansökan med ditt CV till TNG Talent Network! Som medlem i vårt nätverk kan du även bli personligt kontaktad av rekryterare och ta del av karriärtips och medlemsförmåner.

 

Tillbaka till lediga jobb

Rekommenderat för dig

Sollentuna

Lediga jobb och konsultuppdrag i Sollentuna

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län, kommunen är belägen i de södra delarna av Uppland. Företagsklimatet har under flera år varit mycket bra, och även nyföretagandet är högt jämfört med övriga landet. Här finns kort sagt många lediga jobb att söka i kommunen.

Starka företag som utvecklas är grunden för välståndet i regionen. Många väljer att etablera sig Sollentuna, som lockar med sitt perfekta läge med närheten till Arlanda och Stockholm city. Kommunen växer ständigt och har en köpstark befolkning på över 70 000 personer. Majoriteten av de cirka 4 000 företagen i kommunen är små och det är också viktigt för en levande kommun med många och starka företag.

Tillgången till kompetens inom många olika områden är hög i kommunen, och även tillgångarna till kommunikationer är goda. Jämfört med resten av landet har arbetslösheten i Sollentuna minskat under de senaste åren. Kommunen ligger i topp när det kommer till hushållens inkomster som kommer från marknadsaktiviteter t.ex. lön från privata företag, föreningar och stiftelser. Marknadsförsörjningen kan ses som ett beskrivande mått på det lokala näringslivets vitalitet och omfattning.

Tillgången på arbetskraft med relevant kompetens är en faktor som i stor utsträckning påverkar företagens möjligheter att växa. Enligt Svenskt Näringslivs rekryteringsenkät misslyckas företag med en av fem rekryteringar. Den enskilt största förklaringen till företagens svårigheter att rekrytera är brist på personer med rätt yrkeserfarenhet.

I Sollentuna är tillgången till arbetskraft med rätt kompetens hög, och därför går företagen och näringslivet bra i kommunen. Att företagen kan växa och anställa fler är bra för dig som söker arbete då det öppnar lediga jobb och konsultjobb inom många kompetensområden.

Söka jobb i Sollentuna

Nyföretagandet i kombination med det bra företagsklimatet gör Sollentuna till en bra kommun att söka lediga jobb i. Vi på TNG rekryterar löpande till många tjänster i kommunen. Finns det inget som passar dig just nu kan du alltid registrera ditt CV, och då kan vi matcha din profil med lediga jobb eller konsultuppdrag som kommer upp.

Vill du ha fler karriärtips så kan du läsa vidare om karriär på vår blogg eller varför inte uppdatera ditt CV med våra tips!

Rekrytera eller hyra personal i Sollentuna

Sollentuna är en av de kommuner som vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag i Stockholm arbetar med. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och vi erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning och konsultuthyrning.