TNG
bemanningsbolag bemanningsföretag stockholm kvinna man

Bemanning i Stockholm – hyr personal snabbt och kostnadseffektivt

Vi hjälper dig med bemanning och konsultuthyrning i Stockholm!

Söker du en modern samarbetspartner för bemanning av personal och konsulter i Stockholm? Toppen, då har du hittat rätt! På TNG Stockholm arbetar vi dagligen med fördomsfri bemanning och hittar kostnadseffektivt rätt personal som snabbt sätter sig in i arbetsuppgifterna och gör skillnad. Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med personaluthyrning!

Det kan finnas många skäl att hyra personal på heltid och deltid, som föräldraledighet, överbelastning, sjukskrivningar eller en omorganisation. På TNG har vi många års erfarenhet av fördomsfri bemanning och drivs av det förtroende vi får av våra kunder och konsulter. Det innebär att du kan vara trygg att konsulter alltid bemöts och hanteras fördomsfritt när du anlitar oss för att hyra personal.

Vi bemannar åt företag i Stockholm, Södertälje, Uppsala, Norrköping, Gävle och norra Sverige, inom de flesta branscher. Utöver vår breda kompetens inom ekonomi, marknad, kundtjänst, administration och sälj har vi också specialiserat oss inom teknikområdet med TNG Tech, inom IT och digital utveckling med TNG IT Digital samt rekrytering och konsultuthyrning av chefer med TNG Lead.

Snabb och trygg bemanning i Stockholm

TNG är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Det innebär att vi erbjuder alla våra bemanningskonsulter branschenliga kollektivavtal. Dessutom hittar vi konsulter som har det lilla extra och som har kompetensmatchats fördomsfritt till ditt uppdrag. Det gör att de snabbt kommer på plats och sätter sig in i arbetsuppgifterna.

Givetvis kan vi också hjälpa till med rekrytering i Stockholm om du vill anställa istället för att hyra personal!

Få hjälp med bemanning i Stockholm!
Åsa Edman Källströmer, VD TNG Group AB
Hoppas vi hörs! /Åsa

Hej! Kul att du besöker oss på TNG Öst. Åsa Edman Källströmer heter jag och är VD på vårt bemanningsföretag i Stockholm med omnejd.

Behöver du hjälp att hyra personal i Stockholm, norra eller östra Sverige så kontakta mig direkt på 073-929 51 05, mejla, eller lämna din information.

Bemanningsföretag Stockholm - vi hjälper dig med bemanning inom ekonomi, HR, administration, kundtjänst, IT, industri, teknik m.m.

Tjänster inom bemanning och konsultuthyrning i Stockholm

Bemanning på hel- eller deltid  och Hyr-först

Behöver du förstärka ditt team och hyra personal under en kortare eller längre period? Oavsett om ditt behov dykt upp plötsligt, eller om du behöver någon först om ett par veckor, kan vi hjälpa dig snabbt och enkelt. Med en klassisk bemanning arbetar konsulten hos dig på hel- eller deltid och vi delar arbetsgivaransvaret.

Vi erbjuder också en Hyr först – Rekrytera-sen lösning där du hyr in en konsult under överenskommen tid, för att sedan rekrytera personen när uppdraget tar slut. Här har du chans att lära känna en framtida medarbetare och testa om medarbetaren fungerar. Givetvis kan du anställa konsulten tidigare om hen levererar över förväntan eller nya behov uppstår i teamet.

Pool-lösning med schemaläggning och beredskap

För dig som har återkommande arbetstoppar, oavsett tidpunkt på dygnet, så erbjuder vi vår Pool-lösning. Här rekryterar, schemalägger och ansvarar TNG helt för din bemanning. Du får en pool med dedikerade konsulter som finns tillgängliga när behov uppstår.

Vi erbjuder också en beredskapslösning som tryggt säkerställer bemanning och personaluthyrning med kort varsel.

Bemanning inom TNG Pool: Kundtjänst, innesäljare och IT-support/helpdesk.

Konsult- och interimsuthyrning av specialister

Vi har lång erfarenhet av att stötta organisationer som behöver kompetensförstärkning vid kritiska tillfällen t.ex. projektdeadlines och årsbokslut. Via vårt konsulttnätverk kan du snabbt hyra in kvalificerade specialister. Handlar det om bristkompetenser hjälper våra rekryteringsexperter till att söka efter rätt konsult i andra kanaler.

Vill du hyra in ingenjörer och inköpare sker det via vårt specialistbolag TNG Tech och  IT-specialister och utvecklare via TNG IT Digital.

Hyr interimschefer

TNG Lead erbjuder interimsuthyrning av chefer. Chefer och ledare som snabbt sätter sig in i nya förutsättningar eller kan driva verksamheten framåt under en pågående ersättningsrekrytering. Interimschefer som har rätt personliga egenskaper för att bygga framgångsrika team och leda förändringsarbete.

Vi fokuserar helt enkelt på de egenskaper som är viktigast för att lyckas med ett modernt ledarskap som är hållbart idag och framtiden.

Anlita TNG för bemanning och konsultuthyrning i Stockholm

Med TNG får du en partner som:

  • Tar bemanning lika seriöst som rekrytering
  • Är auktoriserad med kollektivavtal
  • Är snabba och gör trygga tillsättningar
  • Gör löpande uppföljningar under pågående uppdrag
  • Har dedikerade konsultchefer och nöjda konsulter
Söker du konsultuppdrag? TNG erbjuder många spännande karriärmöjligheter för konsulter

Söker du jobb eller konsultuppdrag i Stockholm?

Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du lediga jobb och uppdrag som konsult inom många olika kompetensområden. Med vår tjänst följ din ansökan får du dessutom löpande återkoppling under hela ansökningsprocessen.

 

Nästa steg i din karriär?
Personaluthyrning och bemanning i Stockholm - kontakta TNG idag så hjälper vi dig
Boka möte direkt!

Här kan du som vill veta mer om någon av våra tjänster inom bemanning, konsultuthyrning eller rekrytering boka ett möte direkt med en av våra kundansvariga säljare i Stockholm.

Är du jobbsökare och har frågor om lediga eller sökta jobb? Kontakta istället din rekryterare!

HItta till TNG – vi hjälper dig med bemanning i Stockholm!

Laddar karta...