TNG

JAG VILL HA HJÄLP MED BEMANNING!

Bemanning i Stockholm – hyr personal snabbt, enkelt och kostnadseffektivt

Vi hjälper dig med bemanning och konsultuthyrning i Stockholm!

Söker du en modern samarbetspartner för bemanning i Stockholm? Toppen, då har du hittat rätt! På TNG Stockholm arbetar vi dagligen med fördomsfri bemanning och har en stark vilja att göra skillnad på arbetsmarknaden. Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med personaluthyrning!

Det kan finnas många skäl att hyra personal på heltid och deltid, som föräldraledighet, överbelastning, sjukskrivningar eller en omorganisation. På TNG har vi många års erfarenhet av fördomsfri bemanning och drivs av det förtroende vi får av våra kunder och konsulter. Det innebär att du kan vara trygg att konsulter alltid bemöts och hanteras fördomsfritt när du anlitar oss för att hyra personal.

Vi bemannar åt företag i Stockholm, Södertälje, Uppsala, Norrköping, Gävle och norra Sverige, inom de flesta branscher. Utöver vår breda kompetens inom ekonomi, marknad, kundtjänst, administration och sälj har vi också specialiserat oss inom teknikområdet med TNG Tech och inom IT och digital utveckling med TNG IT Digital.

Snabb och trygg bemanning i Stockholm

TNG är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Det innebär att vi erbjuder alla våra bemanningskonsulter branschenliga kollektivavtal. Dessutom hittar vi konsulter som har det lilla extra och som har kompetensmatchats fördomsfritt till ditt uppdrag. Det gör att de snabbt kommer på plats och sätter sig in i arbetsuppgifterna.

Bemanning i Stockholm

Vad roligt att du besöker oss på TNG i Stockholm! Kontakta mig gärna så lovar jag att hjälpa dig.

Varför välja TNG Stockholm för din bemanning?

  • Vi tar bemanning lika seriöst som rekrytering
  • Auktoriserade med kollektivavtal
  • Snabba och trygga tillsättningar
  • Löpande uppföljning under uppdrag
  • Dedikerade konsultchefer och nöjda konsulter

Söker du jobb eller uppdrag som bemanningskonsult i Stockholm?

Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du lediga jobb och uppdrag som konsult inom många olika kompetensområden. Med vår tjänst följ din ansökan får du dessutom löpande återkoppling under hela ansökningsprocessen.

HItta till TNG – vi hjäper dig med bemanning i Stockholm!

Laddar karta...