TNG
TNG erbjuder tjänster inom bemanning och konsultuthyrning - kontakta oss så hjälper vi dig idag!

Bemanning i Stockholm – hyr personal snabbt och kostnadseffektivt

Få hjälp med bemanning i Stockholm

Söker du en modern samarbetspartner för bemanning av personal och konsulter i Stockholm? Då har du kommit rätt! TNG hittar snabbt och kostnadseffektivt rätt personal vid föräldraledighet, överbelastning, sjukskrivningar eller omorganisation. Bemanningskonsulter som snabbt sätter sig in i arbetsuppgifterna och gör skillnad.

Vi tar helhetsansvar för din bemanning

Med tjugo års erfarenhet av bemanning och personaluthyrning, är det vårt jobb att underlätta vardagen för dig. När du hyr konsulter med TNG får du en flexibel helhetslösning där vi tar hand om allt kring ansökan, urval, anställningsavtal och övrig administration. Personalärenden hanteras av våra dedikerade konsultchefer. På så sätt får du mer tid över att fokusera på arbetet i verksamheten.

Tack vare vår fördomsfria och datadrivna urvalsmetod kombinerat med uppdaterad kunskap i diskrimineringslagen, välutbildade rekryteringskonsulter och verktyg för regelefterlevnad kan du som kund känna dig trygg att din bemanning sköts på rätt sätt. Vi minimerar också risken att kandidater väljs bort av fel orsak – ett ansvar som vi delar på enligt lag. Varje bemanningsuppdrag bidrar dessutom till mångfald och ditt företags hållbarhetsarbete då vår objektiva urvalsmetod leder till fler diversifierade sökande.

Anlita oss

TNG är ett bemanningsföretag som erbjuder tjänster inom bemanning och konsultuthyrning inom hela tjänstemannaområdet.

Våra tjänster inom bemanning

 • Bemanning på hel- eller deltid
  Behöver du förstärka ditt team och hyra personal under en kortare eller längre period? Oavsett om ditt behov dykt upp plötsligt, eller om du behöver någon först om ett par veckor, kan vi hjälpa dig snabbt och enkelt. Främst bemannar vi inom ekonomi, administration, kundservice och IT-support. Konsulten hos dig på hel- eller deltid och vi delar arbetsgivaransvaret.
 • Hyr först – Rekrytera-sen
  Vi erbjuder också en Hyr först – Rekrytera-sen lösning där du hyr in en konsult under överenskommen tid, för att sedan rekrytera personen när uppdraget tar slut. Här har du chans att lära känna en framtida medarbetare och testa om personen fungerar. Givetvis kan du anställa konsulten tidigare om hen levererar över förväntan eller nya behov uppstår i teamet.
 • Pool-lösning med schemaläggning och beredskap
  För dig som har återkommande arbetstoppar, oavsett tidpunkt på dygnet, så erbjuder vi vår Pool-lösning. Här rekryterar, schemalägger och ansvarar TNG helt för din bemanning. Du får en pool med dedikerade konsulter som finns tillgängliga när behov uppstår. Vi erbjuder också en beredskapslösning som tryggt säkerställer bemanning och personaluthyrning med kort varsel. Bemanning inom TNG Pool: kundtjänstinnesäljare och IT-support/helpdesk.
TNG erbjuder enkel och flexibel bemanning i Stockholm.

Flexibel bemanning runtom Stockholm

Eftersom vi har tillgång till moderna verktyg och digitala lösningar för bemanning remote har vi idag en stor geografisk räckvidd. Vi bemannar och hyr ut personal åt företag i hela stor-Stockholm, Södertälje, Uppsala, Norrköping, Gävle, Gotland och norra Sverige, inom de flesta branscher.

Utöver vår breda kompetens inom ekonomi, kundtjänst, IT-support och administration arbetar vi också med interim inom teknik, logistik, marknad, HR och konsultuthyrning av interimschefer. Självklart kan vi också hjälpa dig med rekrytering i Stockholm.

Med TNG som partner för bemanning får du mer tid att fokusera på ditt arbete i verksamheten.

Med TNG som partner för bemanning får du:

 • Mer tid över: Vi tar hand om allt från urvalsprocess till anställningskontrakt, administration och personalfrågor.
 • Kvalitetssäkrade konsulter: Alla TNG-konsulter har genomgått vår fördomsfria och objektiva rekryteringsprocess. På så sätt hittar vi inte bara rätt kompetens, utan upptäcker också nya talanger med potential.
 • Trygghet: Som ett auktoriserat bemanningsbolag med kollektivavtal har vi god kunskap om diskrimineringslagen, vilket ger dig som kund en extra trygghet.
 • Nöjda medarbetare: Våra löpande medarbetarundersökningar visar på hög trivsel, och våra kunder ger oss höga NPS-värden.

Kunder i Stockholm och östra Sverige just nu

Våra specialistområden

Framgångssaga mellan Värmevärden och TNG i lyckad rekrytering

Det säger ju mycket att vi återkommer till TNG gång på gång. Oavsett om det gäller att hyra in personal eller rekrytering hittar de starka kandidater som gör ett bra jobb, trivs hos oss och blir uppskattade medarbetare.

Värmevärden

Maria Jonsson, HR-ansvarig

Läs fler success stories

TNG erbjuder tjänster inom bemanning och personaluthyrning i Stockholm - kontakta oss idag!

Hur kan vi hjälpa dig?

Hej! Vad roligt att du hittat hit. Behöver du hjälp med bemanning och personaluthyrning i Stockholm? Lämna dina uppgifter och berätta lite mer om hur vi kan hjälpa dig blir du strax uppringd. Vi ser fram emot att höra från dig!

Söker du jobb eller konsultuppdrag i Stockholm? TNG hjälper dig hitta rätt!

Söker du jobb eller konsultuppdrag i Stockholm?

Då har du kommit rätt! Här hittar du lediga jobb och uppdrag som konsult i hela Stockholms län, inom många olika branscher. Du ansöker snabbt och enkelt, utan personligt brev. Istället bifogar du en kort motivering till din jobbansökan. Därefter kan du med vår följ din ansökan” löpande få återkoppling under hela ansökningsprocessen.

Hittar du inget jobb eller konsultuppdrag som passar dig just nu? Skicka gärna in en spontanansökan. Då kontaktar vi dig när det dyker upp något som matchar din profil! Vi hanterar 100 % av alla spontansökningar.

Hitta till TNG – din specialist på bemanning i Stockholm

Laddar karta...

… psst! Du vet väl att TNG finns i hela Sverige?
Ja, tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar bemanningsuppdrag i hela landet. Utöver bemanning i Stockholm hjälper vi dig också med:

Nyheter inom bemanning och konsultuthyrning

Visa alla