TNG
Anlita TNG för rekrytering i Göteborg - vi hjälper dig snabbt, kostnadseffektivt och fördomsfritt

Rekrytering i Göteborg och Västsverige

Vi hjälper dig med rekrytering i Göteborg

Har du svårt att hitta tid för rekrytering? Vill du helst ha din nya medarbetare på plats så snabbt och enkelt som möjligt? En person med kvalitetssäkrad kompetens, hög motivation och potential att göra ett riktigt bra jobb? Låt då oss på TNG i Göteborg ta hand om din nästa rekrytering!

Flexibel partner när du ska rekrytera

För att underlätta för dig erbjuder vi en mängd olika tjänster inom rekrytering och är flexibla med att anpassa dem efter dina behov och affär. Våra branschkunniga seniora rekryterare och researchers hjälper dig med hela rekryteringar. Liksom delmoment som sourcing, urval, Second opinion eller kandidatattraktion. I vår rekrytering ingår alltid en kompetensanalys, inkluderande talent marketing, digital annonsering, social spridning med hög räckvidd, sökningar i vårt Talent Network, samt fördjupad bakgrundskontroll, tester, referenstagning och garanti.

Vi rekryterar till små som stora företag, inom hela tjänstemannasektorn. Till exempel inom HR, marknad, sälj, inköp, IT, logistik, administration, finans och ekonomi. Dessutom har vi specialiserat oss på teknik- och ingenjörsrekryteringIT-rekrytering samt chefsrekrytering. Självklart erbjuder vi också tjänster inom bemanning i Göteborg och interim om du önskar hyra personal istället för att rekrytera. Vi sitter centralt i Göteborg men rekryterar i hela Västsverige. Exempelvis i Halmstad, Uddevalla, Trollhättan, Borås och Jönköping.

Jag vill rekrytera personal

Fördelar med att rekrytera personal med TNG

Välj TNG för din rekrytering och få:

  • Effektiva rekryteringar: Med vår fördomsfria och datadrivna metod kan vi snabbt och kostnadseffektivt identifiera de bästa kandidaterna för era behov. Utan att påverkas av magkänsla och subjektiva tolkningar.
  • Positiv upplevelse för kandidaterna: Vi erbjuder en rättvis och transparent rekryteringsprocess som förbättrar ditt arbetsgivarvarumärke och attraherar talanger.
  • Engagerade rekryterare: Våra dedikerade rekryterare är aktivt delaktiga genom hela processen och erbjuder vägledning och stöd från början till slut, vilket bidrar till en smidig och effektiv rekrytering.
  • Inkluderande talangmarknadsföring: Vår talent marketing når en bred och diversifierad grupp av potentiella kandidater, vilket snabbar på rekryteringsprocessen och samtidigt stärker ert Employer Brand.
  • Kvalitetssäkring med bakgrundskontroll: Alltid vid rekrytering ingår professionell bakgrundskontroll som belyser ekonomiska och juridiska frågor samt säkerställer att den aktuella kandidaten verkligen är den hen utger sig för vara. Det gör anställningen säker för alla parter.
Upplev skillnaden med fördomsfri rekrytering när du rekryterar med TNG i Göteborg

Fördomsfri rekrytering: vår styrka, din fördel

När vi grundade TNG för tjugo år sedan var det med utgångspunkt i vår vision om en hållbar arbetsmarknad, där alla sökande får en rättvis och diskrimineringsfri bedömning av sin kompetens baserat på fakta – inte fördomar, ”magkänsla” och subjektiva tolkningar. Det är inte bara fina ord på en hemsida, utan vi gör det på riktigt. Varje dag.

Konkret innebär det att vi alltid erbjuder kompetenslösningar som fokuserar på fakta och mäter vad människor kommer att prestera på jobbet, inte hur de ser ut, deras ålder, intressen, bakgrund eller kön. På så sätt hittar vi snabbt och kostnadseffektivt rätt kandidater inom alla tjänsteområden och branscher.

Dessutom får våra kunder ökad mångfald och innovationstakt ”på köpet”, då vår urvalsmetod möjliggör ett bredare och mer diversifierat urval av sökande.

Visste du att 94 % tycker det är ”enkelt” eller ”mycket enkelt” att söka jobb via TNG?

Källa: TNG:s löpande kandidatundersökning
Insiktsdriven search för rekrytering av bristkompetens i Göteborg - TNG hjälper dig!

Insiktsdriven search

Vissa roller kan vara mer utmanande att rekrytera än andra. Vid kompetensbrist rekommenderar vi därför vår searchtjänst TNG Insight Search™. Här arbetar våra researcher med avancerade söklicenser och moderna verktyg för att samla och analysera kvalitativ och kvantitativ talangdata.

Insikterna från searcharbetet används i nära samarbete med dig som uppdragsgivare för att finkalibrera och optimera kandidatpitchen, sökord, kravprofil och sökvägar. Dessutom är insikterna värdefulla för att utveckla er talangstrategi och stärker ert employer brand framåt.

Vi rekryterar just nu

Vi hjälper dig med personal inom

Kundcase från samarbete mellan TNG och Fitness24Seven

TNG har ett helhetstänk som vi verkligen gillar, där man precis som vi tänker lite utanför boxen för att få ut maximalt av ett samarbete.

Fitness24Seven

Fredrik Krüeger, HR-chef

Läs fler success stories

Kontakta TNG för hjälp med din rekrytering

Hur kan vi hjälpa dig idag?

Behöver du hjälp med rekrytering i Göteborg eller Västsverige? Lämna dina uppgifter och berätta lite mer om vilken roll du vill tillsätta, så blir du kontaktad av en av våra rekryteringskonsulter inom kort. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Hitta lediga jobb och konsultuppdrag via TNG i Göteborg - specialister på fördomsfri bemanning och rekrytering

Ny karriär i Göteborg? Titta hit!

På TNG Väst samarbetar vi med en rad intressanta företag inom flera olika branscher. Ta en titt på vilka lediga jobb i Göteborg och västra Götaland vi har ute just nu eller skicka in en spontanansökan. Då matchar vi dig med jobb eller konsultuppdrag som matchar din profil. Självklart hanterar vi 100 % av alla spontansökaningar.

Hitta till TNG – din specialist på rekrytering i Göteborg!

Laddar karta...

Exempel på tjänster vi kan rekrytera i Göteborg

Jobb inom kundservice och administration
Kundtjänstmedarbetare, administratör, kontorsassistent, handläggare, receptionist, växelreceptionist, koordinator, försäkringshandläggare

Jobb inom marknad och sälj
Account Manager, Area Sales Manager, webbredaktör, marknadschef, teknisk säljare, trendspanare, produktutvecklare, AD, marknadsassistent, content ansvarig, marknadskoordinator, säljare, e-handels specialist, kommunikatör, contentansvarig

 

Jobb inom ekonomi och HR
Löneadministratör, controller, HR-specialist, rekryterare, ekonomiassistent, ekonom, redovisningsekonom, administratör, kontorsassistent, löneassistent, HR-chef, ekonom, HR Business Partner, rekryteringsassistent

Chefsjobb
Affärsutvecklingschef, verksamhetschef, redovisningschef, regionchef, CFO, HR-chef, logistikchef, Supply Chain Manager, personalchef, teknisk chef, marknadschef, interimschef inom många olika branscher och områden

 

Jobb inom teknik och inköp
Projektledare, laboratorieingenjör, utvecklingsingenjör, produktionsingenjör, processingenjör, produktionsledare, arbetsmiljöingenjör, logistiker, inköpare, servicetekniker, supply chain specialist, automationsingenjör, anläggningsingenjör

Jobb inom IT
Helpdesk, IT-tekniker, UX-specialist, säkerhetsspecialist, spelutvecklare, webbanalytiker, datasäkerhetsansvarig, IT-arkitekt, Dev ops

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Nyheter och trender inom rekrytering

Visa alla