TNG
rekryteringsbolag göteborg kvinna man

Rekrytering i Göteborg – snabbt, kvalitetssäkrat och fördomsfritt

Få hjälp med rekrytering i Göteborg!

Har du svårt att hitta tid för rekrytering? Vill du helst ha din nya medarbetare på plats så snabbt och enkelt som möjligt? En person med kvalitetssäkrad kompetens, hög motivation och potential att göra ett riktigt bra jobb? Låt då oss på TNG Göteborg ta hand om din nästa rekrytering!

På TNG i Göteborg specialiserar vi oss på datadriven fördomsfri rekrytering. Det innebär att vi hjälper företag i hela västra Sverige att snabbt och effektivt rekrytera nya medarbetare inom alla tjänsteområden och branscher. Vår styrka är att vi gör det komplicerade enkelt och opartiskt hittar rätt kandidater.

Flexibel partner för rekrytering

På TNG Göteborg erbjuder vi en mängd olika tjänster inom rekrytering och är flexibla med att anpassa dem efter dina behov och affär. Vi specialiserar oss på att rekrytera medarbetare inom ekonomi, teknik, administration, supply-chain, kundtjänst, logistik, IT, finans, marknadsföring, försäljning samt chefer och ledare.

Vi sköter allt från kompetensanalys, talent attraction och inkluderande kandidatupplevelse till datadrivet objektivt urval och compliance. Allt medan du fokuserar på ditt dagliga arbete.

Önskar du hyra personal istället för att rekrytera? Ta då en titt på våra tjänster inom bemanning i Göteborg.

Rekrytera personal i Göteborg!
Anna Rydbacken, regionchef för TNG Väst och produktägare för TNG:s fördomsfria rekryteringsmetodik™
Hoppas vi hörs! /Anna

Hej! Kul att du besöker oss på TNG Väst. Anna Rydbacken heter jag och är regionchef på vårt rekryteringsföretag i Göteborg och västra Sverige.

Behöver du hjälp att rekrytera personal i Göteborg eller Västsverige så kontakta mig direkt på 031-7612225, mejla, eller lämna din information.

Rekrytering Göteborg: Vi hjälper dig fördomsfritt och effektivt i Göteborg!

Våra tjänster inom rekrytering i Göteborg

Varje rekrytering är unik och vi vill att du som kund ska ha valmöjlighet i ditt samarbete med oss. Därför utgår vi alltid från din affär och din tid. Tillsammans med våra erfarna rekryterare väljer du den rekryteringstjänst som passar dig bäst här och nu. Kontakta oss, så vägleder vi dig!

All inclusive rekrytering

Vår mest populära rekryteringstjänst. Här tar vi ett helhetsansvar, från kompetensanalys tills att rätt person är på plats. Vi sköter all digital talent marketing, kandidatattraktion, digital annonsering, social spridning, matchning, arbetspsykologiska tester på alla sökande innan vi läser CV, kompetensbaserade sökningar i våra nätverk samt fördjupade bakgrundskontroller och referenstagning.

Allt sker fördomsfritt med fokus på ditt arbetsgivarvarumärke och en bra kandidatupplevelse. Dessutom ser vi till att det inte sker någon omedveten, eller medveten, diskriminering på vägen. Givetvis ingår garanti, utvärdering och uppföljning.

All inclusive search

Perfekt för de tjänster som kräver att vi, utöver all annan talent marketing, också sourcar fram kandidater utifrån en fastställd kompetensanalys som i gemensamt tar fram. Vi jobbar sedan utifrån vår unika och fördomsfria searchmetodik Digital Cross Search™.

Utöver sökningar i egna nätverk, genomför våra specialutbildade och dedikerade researchers avancerade sökningar via vårt algoritmstyrda searchverktyg. De använder också bolean- och semantiska sökningar i digitala kanaler tex sociala medier, externa databaser, Google, bloggar, forum, communities och artikeldatabaser – allt för att hitta rätt kandidat till din tjänst.

Second Opinion

Ibland är det skönt att inte vara ensam – och ta hjälp av någon som kan ge en neutral åsikt och professionell rekommendation när du rekryterar på egen hand. Med tjänsten Second Opinion får du hjälp med att kvalitetssäkra dina in-house-rekryteringar.

Vi gör fördjupade kompetensanalyser och analyserar dina sökande i relation till tjänstens kravprofil gällande begåvning, personlighet och motivation. Allt för att du ska kunna kvalitetssäkra urvalet och välja rätt medarbetare att anställa.

Tengai Select – datadrivna robotintervjuer

Tengai Select är en komplett rekryteringslösning där intervjuroboten Tengai integrerats i TNG:s etablerade och egenutvecklade fördomsfria rekryteringsmetodik™. Vi sköter hela rekryteringen och ger dig ett faktabaserat och objektivt intervjuunderlag med scoring av kandidater.

Du får en objektiv, mätbar och kvalitetsgranskad intervjuprocess som ännu bättre kan bedöma framtida arbetsprestation. Det minskar felrekryteringar och skapar en mer rättvis kandidatupplevelse som stärker ert employer brand.

Search – short list

Låt oss hitta och värma upp dina kandidater! Med denna tjänst hjälper vi dig searcha fram ett urval av kandidater utifrån din kravprofil. Vi söker på hundratals digitala plattformar och använder avancerade Boolean-sökningar, semi-semantiska sökningar och mobsearch-aktiviteter.

Därefter gör vi en telefonavstämning med utvalda kandidater där vi pitchar tjänsten och ditt företag samt stämmer av tillgänglighet, löneanspråk och motivation.

De kandidater som visar intresse för en vidare dialog bokar vi in på personlig intervju hos dig.

Kontakta TNG i Göteborg när du ska rekrytera ny personal
Boka möte direkt!

Här kan du som vill veta mer om någon av våra tjänster inom rekrytering boka ett möte direkt med en av våra kundansvariga säljare i Göteborg.

Är du jobbsökare och har frågor om lediga eller sökta jobb? Kontakta istället din rekryterare!

TNG hjälper dig som behöver hjälp med rekrytering i Göteborg - snabbt, kvalitetssäkrat och fördomsfritt
Exempel på tjänster vi rekryterat i Göteborg i år

JOBB INOM KUNDSERVICE OCH ADMINISTRATION

Kundtjänstmedarbetare, administratör, kontorsassistent, handläggare, receptionist, växelreceptionist, koordinator, försäkringshandläggare

JOBB INOM MARKNAD OCH SÄLJ

Account Manager, Area Sales Manager, webbredaktör, marknadschef, teknisk säljare, innesäljare, trendspanare, produktutvecklare, AD, marknadsassistent, content ansvarig, marknadskoordinator, säljare, innesäljare, e-handels specialist, kommunikatör, contentansvarig

JOBB INOM EKONOMI OCH HR

Löneadministratör, controller, HR-specialist, rekryterare, ekonomiassistent, redovisningsekonom, administratör, kontorsassistent, löneassistent, HR-chef, ekonom, HR Business Partner, rekryteringsassistent

CHEFSJOBB

Affärsutvecklingschef, verksamhetschef, redovisningschef, regionchef, CFO, HR-chef, logistikchef, Supply Chain Manager, personalchef, teknisk chef, marknadschef, interimschef inom många olika branscher och områden

JOBB INOM TEKNIK OCH IT

Projektledare, laboratorieingenjör, utvecklingsingenjör, produktionsingenjör, processingenjör, produktionsledare, Helpdesk, IT-tekniker, UX-specialist, säkerhetsspecialist, arbetsmiljöingenjör, spelutvecklare, logistiker, inköpare, servicetekniker

Hitta till TNG – din partner för rekrytering i Göteborg!

Laddar karta...