TNG

Lediga extrajobb, deltidsjobb och studentjobb

Se alla lediga jobb
Bildvy
  • Lista
  • Boxar
  • Bildvy

Problem?

Något som inte fungerar med din ansökan eller de tester du gör? Hör av dig direkt till din rekryterare eller maila oss på info@tng.se

Lediga deltids- och extrajobb

På TNG hittar du extrajobb och deltidsjobb inom flera olika yrkesområden i hela Sverige. Via vårt bemannings- och rekryteringsföretag söker du deltids- och extrajobb fördomsfritt, och får en objektiv och fördomsfri bedömning av din ansökan – oavsett din ålder, kön, bakgrund, namn, eller lärosäte.

Att jobba deltid när du är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning ger dig insyn i nya branscher och yrken, och användbar erfarenhet när du söker nytt jobb.

På TNG rekryterar vi löpande till olika extra-, student- och deltidsjobb inom bl.a. kundservice, administration, ekonomi, och marknadsföring så via oss kan du bygga på din erfarenhet. Under sommaren brukar vi också ha en del lediga sommarjobb.

En del av de lediga extrajobb som vi rekryterar till innebär att du blir anställd av TNG, men jobbar ute hos våra kunder. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd omfattas du av gällande villkor t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hittar du inget passande extrajobb just nu på tng.se/lediga-jobb, så får du gärna göra en spontanansökan och ladda upp ditt CV eller din Linkedin-profil, så hör vi av oss så fort vi får in ett passande jobb för dig.
Vill du inspireras och få lite söka-jobb tips så lyssna gärna på vår jobbpodd där våra rekryterare på TNG delar med sig av tips och trix!