TNG

Lediga extrajobb, deltidsjobb och studentjobb

Se alla lediga jobb
Bildvy
  • Lista
  • Boxar
  • Bildvy

Lediga deltids- och extrajobb

På TNG söker du lediga extrajobb och deltidsjobb inom flera olika yrkesområden i hela Sverige. Via vårt bemannings- och rekryteringsföretag söker du deltids- och extrajobb fördomsfritt, och får en objektiv och fördomsfri bedömning av din ansökan – oavsett din ålder, kön, bakgrund, namn, eller lärosäte. Det är din kompetens och fakta som ska stå i fokus och inte beslut som tas på magkänsla. Du söker dessutom enkelt utan personligt brev, och kan sedan följa din ansökan transparent genom hela rekryteringen.

Att jobba deltid när du är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning ger dig insyn i nya branscher och yrken, och användbar erfarenhet när du söker nytt jobb, en merit som också uppskattas om du vill jobba som konsult.

På TNG rekryterar vi löpande till olika extra-, student- och deltidsjobb inom bl.a. kundservice, administration, ekonomi och marknadsföring så via oss kan du bygga på din erfarenhet. Under sommaren brukar vi också ha en del lediga sommarjobb för dig som är student eller vill stärka semesterkassan.

En del av de lediga extrajobb som vi rekryterar till innebär att du blir anställd av TNG, men jobbar ute hos våra kunder. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd omfattas du av gällande villkor t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

I många fall är ett extrajobb som student också vägen vidare i karriären. Många som tidigare haft ett deltidsjobb under sina studier väljer att söka jobb som trainee – ett spännande karriärval som kan hjälpa dig framåt.

Hittar du inga lediga deltidsjobb eller extrajobb just nu på tng.se/lediga-jobb, så får du gärna göra en spontanansökan och ladda upp ditt CV eller din Linkedin-profil, så hör vi av oss så fort vi får in ett passande jobb för dig.

Vill du inspireras och få lite söka-jobb tips så lyssna gärna på vår jobbpodd där våra rekryterare på TNG delar med sig av tips och trix, eller läs det här blogginlägget från en av våra rekryterare med 5 tips hur du ska tänka när du söker studentjobb. Läs här!