TNG
Hyra ekonomiassistent? TNG hjäper dig med din bemanning snabbt, enkelt och fördomsfritt

Bemanning och konsultuthyrning av ekonomiassistenter

Hyra ekonomiassistent? Vi hjälper dig snabbt, enkelt och fördomsfritt

Behöver du hyra in en ekonomiassistent vid bokslut och arbetstoppar? På TNG har vi lång erfarenhet av att hjälpa företag inom alla branscher med bemanning och konsultuthyrning av ekonomiassistenter. Våra erfarna rekryterare är väl insatta i kund- och leverantörsreskontra, fakturering, controlling och löneadministration. De hjälper dig snabbt, enkelt och flexibelt.

Bokslut, arbetstoppar, semesterplanering, föräldraledighet eller sjukfrånvaro. Skälen till att hyra ekonomiassistent kan vara många. Oavsett vilket ser vi till att hitta en smidig lösning som passar just din organisations behov.

För att lyckas jobbar vi nära dig som kund, med verktyg som gör att vi objektivt kan fokusera på varje kandidats kompetens och potential istället för att förlita oss på fördomar och magkänsla.

Med TNG får du:

 1. Rekryterare som är väl insatta i de utmaningar som dagens ekonomer möter och har koll på vilka egenskaper och soft skills som är avgörande i dagens snabbrörliga värld.
 2. Snabbt en kvalitetssäkrad ekonomiassistent på plats. Tillsammans fokuserar ni på det dagliga arbetet, samtidigt som vi sköter all administration.
 3. Utökade bakgrundskontroller via ToFindOut, då vi vet att det är extra viktigt för våra kunder vid inhyrning av ekonomer.

Kom igång idag!

Kunder vi jobbar med just nu

Rekrytera eller hyr ekonomiassistent i hela Sverige

Hyr ekonomiassistenter i hela Sverige

Oavsett var i landet du behöver hyra personal inom ekonomi så hjälper vi dig få rätt ekonomiassistent på plats. Du hittar oss på våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örebro. Vidare är vi tack vare digitala lösningar och verktyg geografiskt obundna och kan hantera uppdrag i hela Sverige.

Osäker på hur länge ni har personalbehov eller vill ni prova en kandidat i organisationen innan ni erbjuder fast anställning? Testa vår ”Hyr-först”-tjänst!

Trygg bemanning för dig som kund

Tack vare hög kunskap om fördomsfri rekrytering, diskrimineringslagen, välutbildade rekryterare och rätt metod och verktyg för regelefterlevnad kan du som kund känna dig trygg att din bemanning sköts på rätt sätt. På så vis minimerar vi risken att kandidater väljs bort av fel orsak – ett ansvar som vi delar på enligt lag.

TNG är också auktoriserade av Kompetensföretagen, vilket innebär att vi följer gällande kollektivavtal.

Hyra ekonomiassistent via TNG – med oss får du alltid

 • Rätt kompetens
  Långt eller kort uppdrag, heltid eller deltid. Vi säkerställer att du får en konsult med rätt förutsättningar att utföra jobbet. Beroende på arbetsuppgifterna presenterar vi erfarna specialister eller nya talanger med hög potential.
 • Effektiv kvalitetssäkring
  Genom arbetspsykologiska testerkompetensbaserade intervjuer och utökade bakgrundskontroller kvalitetssäkrar vi varje konsult ytterligare. Utan att förlänga tillsättningsprocessen.
 • Snabb uppstart
  Självklart är din konsult matchad utifrån dina unika behov. Vilket gör att personen snabbt kommer igång på arbetsplatsen och växer med arbetsuppgifterna.
 • En partner med hög kapacitet
  Våra moderna verktyg, integrerade screeningtester samt att vi är geografiskt obundna gör att vi har kapacitet att hantera stora mängder ansökningar. Utan att volymen försenar vår leverans av en välmatchad konsult till din organisation.
 • Hållbarhet och mångfald ”på köpet”
  Vår fördomsfria och objektiva urvalsmetod ingår vid varje bemanningsuppdrag och bidrar till mångfald, innovation och ditt företags hållbarhetsarbete. Utan extra ansträngning för dig.
 • Konsulter som trivs på jobbet
  Våra konsulter ger oss varje år höga ENPS (Employee Net Promoter Score) i vår löpande medarbetarundersökning. Det visar på hög trivsel, vilket gör att konsulterna kommer att leverera bättre hos dig.
 • Dedikerade konsultchefer
  Löpande och systematisk uppföljning under pågående uppdrag av närvarande och dedikerade konsultchefer är en självklarhet för oss.
 • Keepers
  Vi sätter dina behov i första hand och alla uppdrag kan inte bli anställning. Men att hela 79 % av våra kunder förra året valde att anställa en konsult från oss är ett naturligt kvitto på att vi hittar personer som har det där lilla extra. Vi kallar dem keepers – konsulter så bra att du vill behålla dem!

TNG är måna om att förstå kundens behov, samtidigt som ni snabbt kunnat leverera kandidater och få till det personliga mötet på intervjuerna.

– Maria Zanetta Sjöberg, reskontrachef Cabonline Group
Hyra ekonomiassistent? Kontakta TNG idag!

Hör av dig!

Kontakta TNG för att få hjälp att hyra in en eller flera ekonomiassistenter. Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret så ringer vi upp!

Rekommenderat för dig

Visa alla