TNG
Lediga jobb Stockholm - sök fördomsfritt utan personligt brev

Lediga jobb Stockholm – sök snabbt och enkelt utan personligt brev

Hitta ditt drömjobb i Stockholm!

Söker du lediga jobb i Stockholm? Då har du kommit rätt. På TNG har vi alltid många spännande jobb i Stockholm inom flera olika branscher. Både fasta tjänster och uppdrag som konsult. Heltidsjobb såväl som extra- och deltidsjobb. Välkommen att söka fördomsfritt idag!

På TNG tycker vi att det ska vara enkelt att söka jobb. Och att alla har rätt att bli bedömda utifrån sin kompetens och potential. Inte hur du ser ut, din ålder, ditt namn eller vilket nätverk du har. Dessutom får du alltid återkoppling på din ansökan. En självklar del av vår fördomsfria rekryteringsprocess.

Inom vilka områden har TNG lediga jobb i Stockholm?

På TNG har vi lediga jobb inom de flesta yrkesområden. Bland annat kundtjänst, administration, säljjobb, inköp, ekonomi, IT-support och drift, digital utveckling, teknik- och ingenjörsjobb och chefsjobb. Utöver centrala Stockholm har vi även lediga jobb i hela Stockholms län, bland annat i Järfälla, Haninge, Nynäshamn, Solna och Huddinge.

Kan jag söka lediga jobb i Stockholm utan erfarenhet?

Hur viktigt det är med erfarenhet kan variera mellan olika jobb. Saknar du den arbetslivserfarenhet som efterfrågas i annonsen? Våga söka ändå! Fokusera då på att lyfta fram dina personliga egenskaper som gör att just du passar för jobbet. Se även till att i din ansökan ta med andra meriter som kan vara relevanta för roller, exempelvis om du drivit andra projekt på fritiden eller varit ledare för en förening.

Vad ska man tänka på när man söker jobb?

Se till att du har ett uppdaterat CV där din kompetens och tidigare erfarenheter tydligt framgår. Dags att fräscha upp ditt CV? Ladda ner gratis CV-mall här! När du söker jobb via TNG behöver du inte skicka med något personligt brev. Här förklarar vi varför. Istället ber vi dig skriva en kort motivering om varför du söker jobbet. Lycka till!

Alla lediga jobb i Stockholm just nu!

Se alla lediga jobb!

När du söker jobb via TNG ingår alltid

Fördomsfria urval

Här är det din kunskap, motivation och potential som står i centrum. Inte hur du ser ut, din ålder, namn eller nätverk. Därför är din ansökan också anonym i början av rekryteringen.

Följ din ansökan

Vi låter dig veta vad rekrytearen gör. Logga in och följ vad som händer med din jobbansökan – transparent i realtid. Dessutom får du korta statusuppdateringar på mail och sms.

Fördomsfritt bemötande

Du behöver aldrig skriva och skicka in ett personligt brev eller få privata frågor på en intervju. Vi vill fokusera på vad du kan och vill. Och inget annat.