TNG

TNG Evolve: Utbildningar och kurser inom fördomsfri kompetensbaserad rekrytering

Rekryteringsutbildningar och kurser för chefer och HR

Via TNG:s utbildningsverksamhet Evolve utbildar vi i fördomsfri kompetensbaserad rekrytering

TNG Evolve är vår utbildnings­verksamhet där vi delar med oss av den kunskap och erfarenhet vi har inom fördomsfri och kompetensbaserad rekrytering. Vi utbildar löpande HR-specialister och chefer på alla nivåer i organisationer och erbjuder både företagsanpassade och öppna kurser.  

På TNG arbetar vi praktiskt och strategiskt med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering varje dag. Det är vår kärnverksamhet och vi vill nu fortsätta att sprida kunskap inom området.

Därför erbjuder TNG skräddarsydda utbildningar, öppna kurser samt föreläsningar inom fördomsfri och kompetensbaserad rekrytering. Med vår utbildningsverksamhet vill bidra till att vidareutveckla chefer och HR-anställda runt om i Sverige för att de ska lyckas bättre med egna rekryteringar och kompetensförsörjning. Allt i linje med vår vision om att skapa en hållbar arbetsmarknad.

TNG Evolves utbildningar och kurser

 

Vill du ha fler detaljer? Läs vidare här!

 

 

Vill du ha detaljer och anmäla dig? Läs här!

Våra kursledare arbetar dagligen med fördomsfri rekrytering

Utbildningarna leds av rekryterare och andra specialister som jobbar operativt i TNG:s verksamhet. Det innebär att de varje dag möter nya frågeställningar kring fördomsfri rekrytering, objektiva urval och personbedömning, intervjuteknik, arbetspsykologiska tester och mångfald.

Medarbetare från vår marknadsavdelning föreläser i utbildningsverksamheten när det handlar om talent marketing, talent aquisition, eller kandidatupplevelse. Under utbildningarna lyfter vi upp teorin, men ger främst praktiska verktyg som kan användas redan nästa dag av deltagarna.

Du kan även hitta våra kurser på utbildning.se.

Låter det intressant? Fyll i informationen nedan så hör vi av oss omgående!

Jag vill veta mer om era utbildningar inom kompetensbaserad rekrytering!

FYLL I DINA UPPGIFTER, SÅ HÖR VI AV OSS.