TNG

Jag vill hyra personal!

Våra tjänster inom bemanning och personaluthyrning

Hyr in konsulter du vill behålla – snabbt och fördomsfritt

Behöver du hyra personal vid föräldraledighet, överbelastning, sjukskrivningar eller en omorganisation? Då kan vi lösa din bemanning på hel- eller deltid inom ekonomi, administration, kundtjänst, HR, inköp, teknik, IT och marknad i hela Sverige. Vi hjälper dig snabbt, fördomsfritt och kostnadseffektivt. Dessutom är vi auktoriserade med kollektivavtal vilket är en extra trygghet för dig. Vårt mål är att alltid hitta konsulter som hjälper dig när du verkligen behöver, men som du kanske på sikt också vill behålla och anställa, och som bidrar till din affär. 

På TNG tar vi bemanning lika seriöst som rekrytering och gör det snabbt så att du spar tid. En tom stol, oavsett tjänst kan kosta intäkter eller lägre servicenivå. Vi lyckas genom att vi bemannar fördomsfritt och tänker långsiktigt, men gör det snabbt och med unika och kostnadseffektiva konsultlösningar som passar just ditt företag.

Det finns många skäl till att hyra in personal via bemanning både på heltid och deltid. Det kan handla om föräldraledighet, överbelastning, sjukskrivningar eller en omorganisation. Oavsett vilket, ska du kunna förvänta dig ett seriöst bemanningsföretag med kollektivavtal, där konsultchefen har ett nära samarbete med dig som kund och med de konsulter som arbetar hos dig. Självklart ska uthyrningen även ske snabbt och kostnadseffektivt. Och det är precis det du får av oss på TNG, men också lite till.

Väljer du TNG vid personaluthyrning och bemanning får du:

  • Konsulter som trivs på jobbet. Våra medarbetareundersökningar visar på hög trivsel och våra kunder ger oss höga NPS-värden.
  • Konsulter effektivt frammatchade utifrån dina unika kompetenskrav, vilket gör att de snabbt kommer igång på arbetsplatsen och växer med arbetsuppgifterna.
  • Konsulter som genomgått vår fördomsfria och objektiva process som gör att vi hittar rätt kompetens men också nya talanger med potential.
  • Trygghet tack vare hög kunskap samt rätt metod och verktyg för regelefterlevnad.
  • Hög kapacitet och snabbhet. Stor mängd ansökningar, integrerade screeningtester och ett bemanningsföretag som är geografiskt obundet.
  • Extra kvalitetssäkring genom arbetspsykologiska tester, kompetensbaserade intervjuer och bakgrundskontroller utan att förlänga tillsättningsprocessen.
  • Vår fördomsfria och objektiva process ”på köpet”, vilket bidrar till mångfald och ditt företags hållbarhetsarbete samt följer gällande complicance-regler.
  • Löpande och systematisk uppföljning under pågående uppdrag av närvarande och dedikerade konsultchefer.

SE ALLA OMRÅDEN VI BEMANNAR INOM!

Bemanning när du behöver

Behöver du förstärka ditt team tillfälligt eller hyra konsulter under en längre period med hjälp av ett bemanningsföretag som arbetar fördomsfritt? Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örebro, men bemannar på över 40 orter i hela Sverige. Hör av dig så berättar vi mer om hur TNG kan hjälpa dig med din bemanning och personaluthyrning.

Våra bemanningskonsulter är keepers

Det vi på TNG adderar är att vi hittar personer som har det där lilla extra och som har kompetensmatchats fördomsfritt till ditt uppdrag. Det gör att våra konsulter snabbt kommer på plats och sätter sig in i arbetsuppgifterna. Tillsammans fokuserar ni på arbetet som ska utföras och vi sköter all administration. Personaluthyrning som det ska vara. Du kommer märka skillnaden.

 

"Hela 79 % av våra konsulter blir anställda hos våra kunder. Något som helt går i linje med vår vision om en hållbar arbetsmarknad."

Våra tjänster inom bemanning

Bemanning på hel- eller deltid

Här arbetar konsulten hos dig på hel- eller deltid och vi delar arbetsgivaransvaret. Det är bästa lösningen för dig som snabbt behöver förstärka ditt team och hyra personal under en kortare eller längre period, oavsett bransch. Tillsammans gör vi en kompetensanalys för att se vad medarbetaren ska kunna och sedan börjar vårt arbete.

I vissa fall har vi startklara konsulter som matchar, men vi annonserar också alltid ut ditt bemanningsuppdrag under våra lediga jobb så att alla sökande får en chans att möta ditt företag. De får då genomföra vår fördomsfria bemanningsprocess och det skräddarsydda testpaket av arbetspsykologiska tester vi tagit fram åt dig – allt för att hitta den mest lämpade konsulten.

TNG Pool

För dig som har återkommande arbetstoppar, oavsett dag eller tidpunkt på dygnet så erbjuder vi vår Pool-lösning. Här rekryterar, schemalägger och ansvarar TNG helt för din bemanning. Du får en pool med dedikerade konsulter som finns tillgängliga när behov uppstår. Vi erbjuder också en beredskapslösning som tryggt säkerställer bemanning och personaluthyring på kort varsel.

Bemanning inom TNG Pool:
– Kundtjänst
– Event/demo
– Innesäljare
– IT-support/helpdesk

Auktoriserat bemanningsföretag

auktoriserat-bemanningsforetag

Vi är ett rekryterings- och bemanningsföretag som är auktoriserat av Kompetensföretagen, vilket gör att du kan känna dig trygg när du hyr konsulter via oss. Dessutom investerar vi löpande i att utbilda alla våra medarbetare som är involverade i urvalsprocessen i diskrimineringslagstiftningen och kompetensbaserad rekrytering. På så sätt minimerar vi risken att kandidater väljs bort av fel orsak – ett ansvar som vi delar på enligt lag.

Vill du veta mer hur vi kan hjälpa dig med inhyrning av personal?

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig!