TNG

Rekrytering och bemanning inom försäljning

Rekrytera eller hyr säljare – snabbt, enkelt och fördomsfritt utifrån ditt behov.

Har du svårt att hitta tid för rekrytering? Vill du helst bara ha din nya medarbetare inom försäljning på plats så snabbt som möjligt? Kanske vill du under en begränsad period hyra en säljkonsult med kvalitetssäkrad kompetens, motivation och potential att göra ett riktigt bra jobb? Oavsett vilket så hjälper vi på TNG dig – smidigt och kostnadseffektivt!

TNG har lång erfarenhet av rekrytering, bemanning och konsultuthyrning inom försäljning i hela Sverige. Nyligen har vi bland annat rekryterat roller som B2B-säljare, innesäljare, försäljningschef och fältsäljare.

Genom objektiva kandidaturval och våra fördomsfria och datadrivna rekryteringsprocess lyckas vi effektivt identifiera säljare med rätt förutsättningar att göra ett bra jobb hos just dig. Vi gör det komplicerade enkelt genom att ta ett helhetsgrepp kring attraktion, kompetensanalys, employer branding, kandidatupplevelse och compliance. Under tiden kan du luta dig tillbaka och fokusera på ditt dagliga arbete.

Rekrytering och bemanning inom försäljning - rekrytera säljare med TNG!
Rekrytering och bemanning inom försäljning

3 skäl att välja TNG:

 1. Fördomsfri och datadriven urvalsmetod

  Med moderna verktyg och vår objektiva rekryteringsmetodik™ sätter vi fakta och mätbar kompetens framför ”magkänsla”, fördomar och subjektiva tolkningar. Det gör att du kan fatta mer datadrivna anställningsbeslut och vara säker på att du får de bästa medarbetarna inom försäljning som verkligen levererar i din organisation.

 2. Kvalitetssäkrad kompetens

  Med TNG:s unika Talent Score Card™arbetspsykologiska tester och bakgrundskontroller identifierar vi de säljare som har störst potential att lyckas, idag och imorgon. Och det fungerar. Våra kandidater och konsulter bidrar varje dag till en bättre affär, mångfald, högre innovationstakt samt färre felrekryteringar hos arbetsgivare i hela Sverige.

 3. Vi lyfter ert employer brand och gör kandidaten till kund

  Vi jobbar aktivt med attraktion, talent marketing och har en transparent och rättvis kandidatupplevelse som stärker ert employer brand och attraktionskraft som arbetsgivare. Vi återkopplar löpande till alla sökande genom hela processen vilket stärker ert varumärke och är särskilt viktigt vid rekrytering inom försäljning då säljare ofta har många erbjudanden när de aktivt söker jobb.

Rekrytera eller hyr säljare med TNG

Så mäter vi säljkompetens

När du rekryterar eller hyr säljare med TNG får alla sökande göra skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester med fokus på de kompetenser du behöver. Exempelvis resultatorientering, analytisk förmåga och affärsutveckling. På så sätt får vi fram ett urval av kandidater med rätt kompetenser och personliga förutsättningar för att lyckas inom just din organisation. Vi lägger hellre fokus på din nya säljares potential att bearbeta nyckelkunder och bygga starka affärsrelationer än vad hen presterat i säljresultat för fem år sedan.

Och dessa kompetenser kan vi upptäcka! Vi har specialanpassade personlighetstester skräddarsydda efter säljcykeln. Dessa använder vi för att se var i säljprocessen kandidaten har sina styrkor – något som våra kunder uppskattar.

Kvalitetssäkrad säljrekrytering - TNG, specialister på fördomsfri rekrytering inom försäljning

Bakgrundskontroller kvalitetssäkrar

För att säkerställa att vi verkligen valt rätt kandidat genomför vi avslutningsvis också en bakgrundskontroll på slutkandidaten. Våra bakgrundskontroller belyser ekonomiska och juridiska frågor och säkerställer att den aktuella kandidaten verkligen är den han eller hon utger sig för att vara.

Utöver det verifierar vi även lämnade referenspersoner. Allt för att du som kund ska känna dig trygg innan du tecknar anställningsavtal med kandidaten eller konsulten.

Några säljjobb vi nyligen tillsatt:
 • Säljare
 • Innesäljare
 • Account manager
 • Affärsutvecklare
 • Key account manager (KAM)
 • Regionchef
 • Företagssäljare
 • B2B-säljare
 • Affärsområdesansvarig
 • Technical sales manager
 • Technical sales engineer och försäljningsingenjör
 • Säljchef
 • Fältsäljare
Bli kontaktad av våra rekryteringsspecialister!

Vill du veta mer om hur TNG kan hjälpa dig med rekrytering och bemanning av säljare? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret och beskriv vilken typ av roll du söker, så återkommer vi strax med ett lösningsförslag!