Sök

Bemanningsföretag som bemannar fördomsfritt

Bemanning som lönar sig – på kort och lång sikt.

TNG är det bemanningsföretag som tänker och arbetar på nytt sätt. Genom att se bortom fördomar hittar vi rätt kompetens och nya talanger som andra inte ser. Vi är auktoriserade och hos oss hyr du personal kostnadseffektivt, tryggt och snabbt. Våra konsulter bidrar till ökad mångfald på arbetsplatsen, och långsiktigt till att ditt företag växer sin affär och ökar innovationstakten.

Bemanningsföretag som bemannar fördomsfrittVi tar bemanning och personaluthyrning lika seriöst som rekrytering. Därför utmanar vi branschens sätt att arbeta – allt för att du ska kunna hyra personal med störst potential och rätt kompetens.  Vår objektiva urvalsmetod, att bemanna med personal uteslutande utifrån kundens kompetenskrav och potential, och inte magkänsla, bidrar dessutom till mångfald på arbetsplatsen.

Vårt bemanningsföretag är auktoriserat och erbjuder alla våra konsulter branschenliga kollektivavtal.

Nöjda konsulter är vår gemensamma framgång

När vi anställer våra medarbetare utgår vi alltid från din affär och behovet av att hitta rätt kompetens och potential att leverera bra resultat till ditt företag. Det är också viktigt för oss att vara en trygg och stöttande arbetsgivare, något våra dedikerade konsultchefer jobbar aktivt med under hela uppdraget.

Det ligger i vårt DNA att inte nöja oss med gamla modeller

Vår drivkraft är helt enkelt att utveckla nya, smarta bemanningstjänster till våra kunder. Tjänster som passar ditt företag när du behöver hyra personal – på lång och kort sikt, och där våra konsulter trivs och levererar över förväntan hos vårt bemanningsföretag.

Vårt bemanningsföretag fokuserar där vi är starkast

Vårt bemanningsföretag erbjuder bemanning främst inom tjänstemannaområdet, på hel- eller deltid. Vi skräddarsyr våra tjänster efter våra kunders arbetstoppar på dag-, vecko- och månadsbasis.

Främst hyr vi ut ekonomer, lönespecialister, kundservicemedarbetare, administratörer, HR-specialister, säljare, inköpare, och specialister inom marknadsföring och juridik. Dessutom har vi specialiserat oss inom IT-support och bemanning via TNG IT digital och uthyrning av ingenjörer och tekniker via TNG Tech.

Behöver du hjälp av ett bemanningsföretag som bemannar fördomsfritt? Läs mer om vår bemanning eller hör av dig så berättar vi gärna mer!

Intresseanmälan

*
*
*
*