TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör inom AML & Sanctions, Nordea

Till Nordea söker vi en administratör inom teamet AML & Sanctions. Gillar du administration och vill jobba på storbank? Sök här!

Vi söker en administratör inom teamet inom AML & Sanctions - en avdelning som strävar efter att bidra till en säker och trygg värld, fri från ekonomisk brottslighet. Här kommer du jobba med administration kopplat till det dagliga arbetet på avdelningen som rör mailhantering och Vill du följa med på bankens fortsatta resa att stärka upp detta centrala område? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som administratör kommer du jobba på en avdelning som dagligen strävar efter att primärt förhindra transaktioner mot sanktionerade entiteter/individer/värdepapper. Du kommer att jobba i en roll inom enklare administration med utvecklingsmöjligheter på sikt.

Vi erbjuder dig en viktig roll på en av Sveriges största banker, där du får stora möjligheter att växa - både som person och i din yrkesroll. Du kommer vara en del av ett drivet team med stora ambitioner inom compliance-frågor. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I denna administrativa tjänst kommer du dagligen att: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Här kommer du vara en del av ett dedikerat team som alla strävar efter att göra samhället till en säkrare och tryggare värld. 

Du kommer att jobba som konsult via oss på TNG under en period som startar vid årskiftet och löper på t om september, med möjlighet till förlängning. Kontoret ligger i fräscha lokaler i Kista i Stockholm. 

VEM ÄR DU?

Till denna administrativa roll på Nordea söker vi dig som:

Alla lediga jobb