TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör till fastighetsbolag i City

Deltidsjobb som Administratör på 50-75% till attraktivt fastighetsbolag centralt i Stockholm

Ser du dig själv som spindeln i nätet och trivs i den rollen? Då tror vi att du skulle passa utmärkt som Skandrentings nya administratör. Som administratör kommer du arbeta med allt ifrån att beställa blommor, uppdatera bilder och text på hemsidan till att agera kontaktperson kring leasade tjänstebilar.

Passar det här in på dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som administratör hos Skandrenting jobbar du tillsammans med kompetenta och dedikerade medarbetare. Skandrenting är ett framgångsrikt fastighetsbolag med centralt kontor i Stockholm. Här har du en varierande roll på ett mindre bolag där du får god inblick i helheten och företagets olika processer med goda möjligheter att påverka.

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Centralt kontor
Centralt kontor

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som administratör kommer du bland annat: 

För rätt person finns möjlighet att med tiden utveckla sin roll och få mer ansvar kring lättare HR-moment. Detta kan bland annat vara att uppdatera personalhandboken. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i ett team där man arbetar självständigt med sina ansvarsområden men i nära kontakt med resterande kollegor på kontoret. Skandrenting ligger mitt i centrala Stockholm i fina lokaler. Detta är en rekrytering med start efter överenskommelse. 

Tjänsten är deltid mellan 50% och 75% beroende på vad som passar dig bäst. .

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen som administratör på Skandrenting tror vi att du har några års erfarenhet av administrativt arbete. Du behärskar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift, har god datorvana samt bra kunskaper i Office-paketet där mycket av ditt administrativa arbete utgår ifrån. 

Som person är du strukturerad, noggrann och lösningsorienterad. Vi tror också att du besitter en stor social förmåga, att du är trygg med att ta egna initiativ samt kan arbeta självständigt. Du har en utvecklad känsla för service, är bra på att kommunicera och är flexibel och prestigelös. Då detta är ett mindre kontor är det viktigt med god samarbetsförmåga.

Alla lediga jobb