TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Applikationstekniker till Coor Security Center

Vill du arbeta med drift och framtidssäkring av säkerhetslösningar åt flertalet globala storbolag? Sök då till Coor i Stockholm!

Som Applikationstekniker hos Coor Security Center kommer du få arbeta tillsammans med ett kunnigt sammansvetsat team som jobbar med drift och förvaltning av säkerhetssystem och tillhörande serverplattformar, klienter och nätverksinfrastruktur.

Coor Security Center har behov av två Applikationstekniker, där en kommer sitta i Kista och en kommer sitta ute hos kund på Arlanda.

VI ERBJUDER DIG

En spännande teknikerroll inom säkerhet hos en av Nordens ledande aktörer inom service management. Teamet kännetecknas av högt engagemang och innovationstänk. Här får du drifta, administrera och kontinuerligt förbättra komplexa system inom fysisk säkerhet hos några av Coors största och viktigaste kunder.

Friskvård
Friskvård
Ny teknik
Ny teknik
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Beroende på din profil kommer du jobba i olika utsträckning inom flertalet av nedanstående arbetsområden:

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Avdelningen består av 25 personer och du kommer att tillhöra gruppen IT-operations som är ett litet sammansvetsat team som jobbar tätt ihop med utveckling, drift och förvaltning av säkerhetslösningar. Vi arbetar Agilt utifrån Kanban och Scrum. Här kommer du snabbt växa in i en drivande applikationsteknikerroll där du tillsammans med dina närmsta kollegor driftar och förvaltar våra produkter och säkerhetsleverans.

MER OM DIG

Vi söker dig som har god kunskap och ett brinnande intresse för IT och teknik, där du gärna vill fördjupa dig inom säkerhetslösningar. Vi ser gärna att du lätt kan sätta dig in i nya områden, där du har en förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv. Du tar gärna egna initiativ och trivs med att jobba självständigt.

Vi ser också gärna att du har någon form av IT-relaterade eftergymnasial utbildning, samt att du behärskar både svenska och engelska, i både tal och skrift. Meriterande egenskaper är att ha kännedom samt erfarenhet att arbeta med Microsoft serverprodukter, virtuella miljöer, drift av klienter och applikationer, samt övervakning av dessa.

Alla lediga jobb