TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Automationsingenjör till Geberit i Bromölla

Är du intresserad av PLC-programmering i automatiserad produktion? Geberit i Bromölla söker just nu en automationsingenjör!

Geberit i Bromölla tillverkar sanitetsporslin under det välkända varumärket Ifö. Produktionen, som idag innefattar ungefär 50 robotar och ett flertal självgående truckar, blir allt mer automatiserad och högteknologisk. Många utvecklingsprojekt ligger i pipen och att stärka den interna tekniska kompetensen är ett prioriterat område.
Teamet behöver nu utökas med ytterligare en automationsingenjör. Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Geberit blir du en del av ett ledande, internationellt och stabilt bolag. Din roll som automationsingenjör kommer vara central, eftersom du ansvarar för att säkerställa funktionalitet gällande automation i produktionen i Bromölla. Produktionen är högteknologisk och automatiserad med få manuella inslag. Årligen lämnar 440 000 toalettstolar och 350 000 tvättställ fabriken i Bromölla. Förbättringar sker kontinuerligt och du kommer att bli involverad i många spännande projekt. Vi erbjuder dig en tjänst i en aktiv, kreativ och resultatorienterad miljö där du får stora möjligheter att bidra till att forma framtidens produktion.

Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är placerad i Bromölla och ingår i en avdelning omfattande 30-35 personer. Du blir del av ett team med teknisk kompetens inom mekanik, el/automation samt robotprogrammering. Du kommer arbeta tätt tillsammans med en annan automationsingenjör. Du rapporterar till den tekniska chefen.

VEM ÄR DU?

För att trivas och prestera i denna tjänsten söker vi dig som har:

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

Som person har du en god problemlösningsförmåga, är analytiskt lagd och arbetar gärna strukturerat. Resultat är något som du drivs av att se och du tar ansvar för att nå uppsatta mål. Du trivs att arbeta nära produktionspersonalen, har en pedagogisk sida och är kommunikativ till sättet. Du har ett brinnande intresse för teknik och vill gärna arbeta med tekniska förbättringar.

Alla lediga jobb