TNG
Brand Manager till Burger Söhne

Brand Manager till Burger Söhne

Vill du fortsätta din resa inom marknadsföring och utvecklas i ett snabbt växande företag?

Arbetsgivare Burger Söhne Sweden AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-05-30
Friskvård Friskvård
Bonus Bonus
6 v semester 6 v semester
Tjänstebil Tjänstebil
Anna Messa
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Messa

0721-646971

Vill du fortsätta din resa inom marknadsföring och utvecklas i ett snabbt växande företag?

Detta är möjligheten för dig som vill vara en del av en dynamisk och ambitiös organisation och har erfarenhet från marknadsföring. Önskar du en multifunktionell roll där ditt mål blir att maximera varumärkespotential. I rollen som Brand Manager kommer du att hantera hela marknadsmixen för våra varumärken och samtidigt hitta nya innovativa sätt att nå våra konsumenter via svensk handel. Ditt fokus kommer främst ligga på produkten on! nikotinpåsar.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

on! är en nikotinprodukt utvecklad av Burger Söhne-gruppen. Lanserad i USA, Sverige, Österrike och Japan, har on! blivit en av marknadsledare i den nya kategorin och vann bästa New Products Award 2018 i USA. Burger Söhne Group (BS Group) är en av de internationella ledarna inom cigarrer och cigarrer, såväl som innovativa snus/nikotinhaltiga produktsegment.

Konsumenten är hjärtat i vår verksamhet och vårt uppdrag är att få nöjda kunder, lojala mot våra varumärken, på alla kontinenter! Vårt mål är att erbjuda innovation och ständig kvalitetsförbättring. Med oss kommer du att vara en del av ett företag med starka kärnvärden som; ärlighet, öppenhet och fokus. För oss är det viktigt att ha kul på resan!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Syftet med rollen är att leda och genomföra trade marketing-mål för att uppnå volym, omsättning och distribution för våra varumärken.

  • Designa och producera marknadsmaterial (t.ex. POS-material, skärmar m.m.)
  • Tillsammans med försäljningschef och säljkår hitta lösningar, skapa tillgänglighet och synlighet för on! nikotinpåsar.
  • Arbeta i nära samarbete Key Account Manager för att planera och genomföra skräddarsydda lösningar för handelskedjor och andra kanaler.
  • Genomföra evenemang och mässor för att kommunicera våra varumärken till handeln.
  • Analysera marknadstrender och möjligheter, kommersialisera och tillhandahålla säljverktyg till säljare och key account manager.
  • Ha en dialog med försäljningschef för att identifiera marknadsmöjligheter, utveckla marknadsstrategier och genomföra avtalade initiativ / aktiviteter för att uppnå övergripande marknadsmål
  • Ansvara för skapande, planering, genomförande och kontroll av marknadsföringsåtgärder hos återförsäljare, med beaktande av den övergripande företagsstrategin och de legala ramarna.
  • Tillsammans med centrala marknadsorganisationen (Group Brand Directors) arbeta med positionering, material och produktutvecklingsinitiativ.
  • Deltaga i internationella marknadsgruppsmöten och projekt för BS-koncernen för att säkerställa bästa praxis, dela innovativa metoder.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Brand Manager rapporterar du till landscheferna i Sverige och Norge, och utgår från vårt kontor i Limhamn, Malmö. Du kommer att arbeta nära Försäljningschef och säljkår, Key Account Manager, Digital Manager, Consumer Activation Manager, Brand Ambassadörer och Country Manager.

Rollen innebär frekventa tjänsteresor i Sverige. Detta för att du ska kunna hjälpa försäljningsteamet att genomföra lösningar och aktiviteter.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du har erfarenhet inom marknadsföring med fokus på trade marketing och / eller brand management. Vidare har du erfarenhet av att hantera flera varumärken. Du har mycket goda kunskaper på svenska och engelska, både skriftligt och talat. Du har ett giltigt B-körkort.

Du har en god förmåga att analysera, kommersialisera och skapa rätt verktyg till försäljningsorganisationen. Du handlar på eget initiativ och har förmågan att genomföra och upprätta ett fokus som är förenlig med företagets vision och strategi. Du håller dig fokuserad på uppsatta prioriteringar och har för vana att arbeta mot tydliga mål och deadlines. Du har en tydlig och effektiv kommunikationsstil och är konstruktiv och en positiv kraft i ett team. Eftersom vi är en utvecklande organisation ser vi också att du främjar förändring samt bidrar med kreativa idéer och lösningar.

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan med CV på engelska.

Burger Söhne Sweden AB

Burger Söhne Sweden AB

The Burger Söhne Group (BS Group) is one of the international leaders in Cigar and Cigarillo markets as well as in innovative snus/nicotine containing products’ segment. Burger Söhne Sweden AB is 100% owned by BS Group. With over 140 years of passion for tobacco, we are synonymous for uncompromising cigar & cigarillo quality “From seed to smoke”. This total commitment and smoking pleasure is the base of the success. The Burger Söhne Group, famous in many markets around the world for its key Cigar and Cigarillo. Brands which include to our portfolio are Ritmeester, Dannemann, Moods, Al Capone and on! Nicotine Pouches are well-known and available in over 60 countries. Main focus in Sweden is the smokeless portfolio including on! Nicotine Pouches and Al Capone snus.

Burger Söhne Sweden AB
Arbetsgivare Burger Söhne Sweden AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-05-30
Anna Messa
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Messa

0721-646971

Räkna ut avståndet till jobbet

Övägen 8, Malmö