TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Brand Manager till Burger Söhne

Vill du fortsätta din resa inom marknadsföring och utvecklas i ett snabbt växande företag?

Detta är möjligheten för dig som vill vara en del av en dynamisk och ambitiös organisation och har erfarenhet från marknadsföring. Önskar du en multifunktionell roll där ditt mål blir att maximera varumärkespotential. I rollen som Brand Manager kommer du att hantera hela marknadsmixen för våra varumärken och samtidigt hitta nya innovativa sätt att nå våra konsumenter via svensk handel. Ditt fokus kommer främst ligga på produkten on! nikotinpåsar.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

on! är en nikotinprodukt utvecklad av Burger Söhne-gruppen. Lanserad i USA, Sverige, Österrike och Japan, har on! blivit en av marknadsledare i den nya kategorin och vann bästa New Products Award 2018 i USA. Burger Söhne Group (BS Group) är en av de internationella ledarna inom cigarrer och cigarrer, såväl som innovativa snus/nikotinhaltiga produktsegment.

Konsumenten är hjärtat i vår verksamhet och vårt uppdrag är att få nöjda kunder, lojala mot våra varumärken, på alla kontinenter! Vårt mål är att erbjuda innovation och ständig kvalitetsförbättring. Med oss kommer du att vara en del av ett företag med starka kärnvärden som; ärlighet, öppenhet och fokus. För oss är det viktigt att ha kul på resan!

Friskvård
Friskvård
Bonus
Bonus
6 v semester
6 v semester
Tjänstebil
Tjänstebil

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Syftet med rollen är att leda och genomföra trade marketing-mål för att uppnå volym, omsättning och distribution för våra varumärken.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Brand Manager rapporterar du till landscheferna i Sverige och Norge, och utgår från vårt kontor i Limhamn, Malmö. Du kommer att arbeta nära Försäljningschef och säljkår, Key Account Manager, Digital Manager, Consumer Activation Manager, Brand Ambassadörer och Country Manager.

Rollen innebär frekventa tjänsteresor i Sverige. Detta för att du ska kunna hjälpa försäljningsteamet att genomföra lösningar och aktiviteter.

VEM ÄR DU?

Du har erfarenhet inom marknadsföring med fokus på trade marketing och / eller brand management. Vidare har du erfarenhet av att hantera flera varumärken. Du har mycket goda kunskaper på svenska och engelska, både skriftligt och talat. Du har ett giltigt B-körkort.

Du har en god förmåga att analysera, kommersialisera och skapa rätt verktyg till försäljningsorganisationen. Du handlar på eget initiativ och har förmågan att genomföra och upprätta ett fokus som är förenlig med företagets vision och strategi. Du håller dig fokuserad på uppsatta prioriteringar och har för vana att arbeta mot tydliga mål och deadlines. Du har en tydlig och effektiv kommunikationsstil och är konstruktiv och en positiv kraft i ett team. Eftersom vi är en utvecklande organisation ser vi också att du främjar förändring samt bidrar med kreativa idéer och lösningar.

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan med CV på engelska.

Alla lediga jobb