TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Channel & Partner Manager till Aareon Sverige AB

Är du bevisat duktig på att bygga framgångsrika affärer? Sök då tjänsten som Channel & Partner Manager på Aareon i Göteborg.

Här finns möjlighet att söka en spännande tjänst som Channel & Partner Manager på Aareon i Göteborg. Tjänsten är skräddarsydd för dig som är entreprenör i sinnet, brinner för affärsmannaskap och vill skapa och utveckla framgångsrika samarbeten. Du får också förmånen att ingå i ett familjärt sammanhang med det stora internationella företaget i ryggen!

Med mer än 2800 kunder i sju länder är Aareon Europas ledande samarbetspartner för digitala lösningar inom fastighetsbranschen. Vi är ensamma om att erbjuda ett enda system för ekonomi och förvaltning, ett system som kan byggas på efter behov. Vi arbetar också enbart med fokus på fastighetssektorn. Aareon Sverige AB ägs i helhet av det tyska moderbolaget Aareon AG.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Channel & Partner Manager ges du en unik möjlighet att ta ett stort ansvar för en central del i bolagets utveckling. Bolaget verkar och är banbrytande i en expansiv bransch, och du får arbeta med produkter och tjänster i teknisk framkant. Inom Aareon får du verka i en internationell kontext, tillväxten och utvecklingsfokuset medför dessutom goda utvecklingsmöjligheter.

 

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Flextid
Flextid
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Channel & Partner Manager ska du bygga upp mervärde för över hela plattformen genom att skapa ett ekosystem av partners. Detta innebär framförallt att skapa nya samt stärka befintliga kontakter, bygga nätverk, och att arbeta brett över hela värdekedjan inom bolaget. Ett stort fokus ligger också på att implementera själva partnerlösningarna.

Tjänsten är placerad i och utgår ifrån Aareons trevliga lokaler i södra Göteborg, med nära till kollektivtrafik samt goda parkeringsmöjligheter. Regelbundna resor ingår i tjänsten. Du ingår i ett team på ca fem personer, och rapporterar till Försäljningsdirektören för Norden.

VEM ÄR DU?

För att vara den vi söker tror vi att du har tidigare erfarenhet av att skapa och utveckla ekosystem av partners, inom IT/digital miljö. Du har gedigen erfarenhet av konsultativt försäljningsarbete i större organisationer och är en van förhandlare. För att kunna verka i en internationell organisation talar/skriver du obehindrat på engelska, samt har flytande kunskaper i svenska. Erfarenhet av cloud och/eller SaaS ser vi som meriterande, men inget krav. 

Som person är du drivande, motiverad och resultatinriktad. Med det menar vi att du drivs av affären som en sann entreprenör, du tar stort ansvar för dina åtagande och är till lika delar visionär och "the doer". Du är målstyrd och är dokumenterat duktig på genomföra.

Vi ser också att du är en relationsbyggare som vinner förtroende både inom och utanför organisationen och vet hur du får människor med dig. Med tanke på företagets verksamhet tar vi för givet att du har ett stort tekniskt intresse och följer utvecklingen inom IT/digitala lösningar med stor passion.

Alla lediga jobb