TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Chefsassistent till Perstorp i Malmö

Ta chansen att arbeta i en koordinerande och administrativ roll som Assistent till två chefer i Perstorps ledningsgrupp!

Vill du arbeta med administration och koordinering på ett globalt, välkänt företag i Malmö? Nu söker vi en assistent som får möjlighet att assistera två chefer på huvudkontoret. Här får du chansen att få in en fot i ett internationellt företag och samarbeta med nyckelpersoner i verksamheten där din insats gör skillnad.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Assistent på Perstorp erbjuder vi dig:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Ditt ansvar som Assistent kommer att vara att supportera två chefer i ledningsgruppen med administrativa uppgifter. Ditt mål är att deras arbetsdagar ska flyta på så problemfritt som möjligt, så att de kan minska sin tid av administrativt arbete och hålla fokus på sina ansvarsområden.

Detta kommer bland annat innebära:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag som förväntas starta så snart som möjligt och pågå i 6 månader. Du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta ute på plats på Perstorp i Malmö.

Du kommer att rapportera till dina chefer samt ha en teamansvarig som stöttar dig i ditt arbete. Du kommer att tillhöra ett team på åtta assistenter som tillsammans hjälper och inspirerar varandra. Båda cheferna är engelsktalande och all kommunikation med dem kommer därför ske på engelska. 

Du kommer i huvudsak att arbeta kontorstider, men kan förväntas vara behjälplig om problem uppstår utanför arbetstid. Internationella resor kan förekomma i tjänsten.

VEM ÄR DU?

Då du kommer att arbeta självständigt med eget ansvar för att planera och koordinera andras scheman krävs det att du kan arbeta på ett strukturerat och noggrant sätt. Då cheferna till största delen av tiden inte kommer att vara på plats på kontoret ställer detta krav på att du är ansvarstagande och uppskattar att ta egna initiativ. Det är även viktigt att du som person är hjälpsam och tycker om att vara till nytta för andra.  

För att trivas och prestera i denna tjänst:

Alla lediga jobb