TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Datadriven Produktägare till SVT i Stockholm

Vill du utveckla en av landets största och snabbast växande nyhetstjänster? Sök då tjänsten som Produktägare till SVTi, Stockholm!

Som produktägare hos SVTi Nyheter och Sport kommer du att vara en del av en organisation som värderar dig och din kompetens högt. Här är lärande centralt och du kommer att kunna påverka och utveckla din roll.

VI ERBJUDER DIG

På SVTi kommer du att arbeta med en produkt som påverkar och uppskattas av många människor. Som produktägare blir du del av en varm och trygg organisation med ett av Sveriges mest kända varumärken och med målet att bli bäst i nyhetssverige.

Du kommer få en viktig roll med många spännande kontaktytor och möjligheter. Här tänker vi brett och långsiktigt; både när det gäller personal och produkt. Vi vågar innovera kring ny teknik och nya arbetssätt. Hos oss är olikheter utifrån kultur och personlighet viktigt för att kunna utveckla organisationen och produkterna och vi vill ta vara på just din förmåga att bidra. Här lyssnar vi på dina tankar och ser gärna att du kommer med nya idéer och nya sätt att arbeta med nyhetstjänster. Här väntar en varierad och härlig vardag med både puls och engagemang då vi sitter tillsammans med redaktionen.

Centralt kontor
Centralt kontor
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Livspussel
Livspussel

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

SVTi Nyheter och Sport är en del av SVTi, som utvecklar och underhåller alla SVT:s digitala tjänster oavsett plattform. Som produktägare kommer du:

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du blir en del av vår organisation på 35 personer som arbetar med Nyheter och Sport på webb, ios och android. Vi jobbar i agila utvecklingsteam som i hög grad är autonoma och tar ansvar för sitt arbete. Du kommer att jobba tillsammans med tre andra produktägare och sitta centralt i SVT-huset som ligger precis vid Gärdet i Stockholm.

MER OM DIG

Vi söker dig som kan utmana oss med nya perspektiv och idéer, där vi gärna ser att du gillar siffror och brinner för att jobba data- eller hypotesdrivet. Du behöver ha en god förståelse för modern utveckling och ett samhällsintresse. Här kommer du att jobba med en utforskande och användarcentrerad produktutveckling där tillit, prestigelöshet och empati kommer vara avgörande för att lyckas.

Som person är du kommunikativ och nätverkande, där du gärna diskuterar idéer och inspirerar dina kollegor med nya tankesätt och kreativa lösningar. Att du kan kommunicera på svenska är ett krav, och tidigare erfarenhet och utbildning inom området är meriterande. Det är dock inte det viktigaste, utan det som främst kommer bli avgörande är din inställning och vilja att lära dig och utvecklas i en snäll organisation som verkligen kommer ta hand om dig och hjälpa dig att lyckas!

Alla lediga jobb