TNG
Datadriven Produktägare till SVT i Stockholm

Datadriven Produktägare till SVT i Stockholm

Vill du utveckla en av landets största och snabbast växande nyhetstjänster? Sök då tjänsten som Produktägare till SVTi, Stockholm!

Arbetsgivare SVTi
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-11-16
Centralt kontor Centralt kontor
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Livspussel Livspussel
Mathias Jonsson
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Mathias Jonsson

0708 53 52 06

Vill du utveckla en av landets största och snabbast växande nyhetstjänster? Sök då tjänsten som Produktägare till SVTi, Stockholm!

Som produktägare hos SVTi Nyheter och Sport kommer du att vara en del av en organisation som värderar dig och din kompetens högt. Här är lärande centralt och du kommer att kunna påverka och utveckla din roll.

VI ERBJUDER DIG

VI ERBJUDER DIG

På SVTi kommer du att arbeta med en produkt som påverkar och uppskattas av många människor. Som produktägare blir du del av en varm och trygg organisation med ett av Sveriges mest kända varumärken och med målet att bli bäst i nyhetssverige.

Du kommer få en viktig roll med många spännande kontaktytor och möjligheter. Här tänker vi brett och långsiktigt; både när det gäller personal och produkt. Vi vågar innovera kring ny teknik och nya arbetssätt. Hos oss är olikheter utifrån kultur och personlighet viktigt för att kunna utveckla organisationen och produkterna och vi vill ta vara på just din förmåga att bidra. Här lyssnar vi på dina tankar och ser gärna att du kommer med nya idéer och nya sätt att arbeta med nyhetstjänster. Här väntar en varierad och härlig vardag med både puls och engagemang då vi sitter tillsammans med redaktionen.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

SVTi Nyheter och Sport är en del av SVTi, som utvecklar och underhåller alla SVT:s digitala tjänster oavsett plattform. Som produktägare kommer du:

  • Prioritera för både optimering och nyutveckling – allt för att skapa större värde för våra målgrupper
  • Utforma strategier och ansvara för att produktutvecklingen går i linje med övergripande mål och användarnas behov
  • Ha daglig närvaro i våra självstyrande utvecklingsteam
  • Ha en löpande dialog med intressenter inom redaktionen, chefer inom nyheterna och inom övrig utveckling
  • Bli en del av en modern utvecklingsorganisation som driftsätter ny kod när det behövs – ofta flera gånger om dagen
  • Implementera och förfina arbetssätt för datadriven och hypotesdriven utveckling
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du blir en del av vår organisation på 35 personer som arbetar med Nyheter och Sport på webb, ios och android. Vi jobbar i agila utvecklingsteam som i hög grad är autonoma och tar ansvar för sitt arbete. Du kommer att jobba tillsammans med tre andra produktägare och sitta centralt i SVT-huset som ligger precis vid Gärdet i Stockholm.

MER OM DIG

MER OM DIG

Vi söker dig som kan utmana oss med nya perspektiv och idéer, där vi gärna ser att du gillar siffror och brinner för att jobba data- eller hypotesdrivet. Du behöver ha en god förståelse för modern utveckling och ett samhällsintresse. Här kommer du att jobba med en utforskande och användarcentrerad produktutveckling där tillit, prestigelöshet och empati kommer vara avgörande för att lyckas.

Som person är du kommunikativ och nätverkande, där du gärna diskuterar idéer och inspirerar dina kollegor med nya tankesätt och kreativa lösningar. Att du kan kommunicera på svenska är ett krav, och tidigare erfarenhet och utbildning inom området är meriterande. Det är dock inte det viktigaste, utan det som främst kommer bli avgörande är din inställning och vilja att lära dig och utvecklas i en snäll organisation som verkligen kommer ta hand om dig och hjälpa dig att lyckas!

SVTi

SVTi

SVTi är en interaktiv avdelning som utvecklar och underhåller digitala tjänster så som SVT Play, SVT Nyheter och sport, Barnplay och Melodifestivalappen. Vi är ca 120 personer som arbetar i tvärfunktionella produktorienterade team för att designa och utveckla SVT:s plattformar och funktioner.

SVTi upprätthåller utvecklingsplaner för de interaktiva produkterna i linje med SVT:s övergripande mål. Framtida strategier tas fram tillsammans med beställare, programchefer, analytiker, projektledare, redaktioner m fl. Vi jobbar kontinuerligt med prioriteringar för att utveckla produktområdena på bästa sätt. Vi är en viktig del av kunskapsnavet kring det digitala på företaget som helhet.

Vi bjuder in till design studios, workshops, utbildningar och inspiration. Är gärna bollplank och samtalspartner i idéutveckling. Vi hjälper till att värdera utvecklingsönskemål och behov utifrån publik- och verksamhetsnytta.

SVT nyheter och sport online utvecklas tillsammans med nyhetsdivisionen för att ge publiken ett relevant, trovärdigt, snabbt och fördjupande erbjudande.

Arbetsgivare SVTi
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-11-16
Mathias Jonsson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Mathias Jonsson

0708 53 52 06

Räkna ut avståndet till jobbet

Oxenstiernsgatan 26