TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonom till kund i Huddinge

Vi söker en ekonom med erfarenhet av kommunal redovisning för en bred roll till vår kund i Huddinge.

Som ekonom hos vår kund kommer du jobba brett med alla arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning och möjligheten till att utvecklas är stor. Du blir en av tre medarbetare i teamet och samarbetet är viktigt för att resultatet ska bli bra.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund kan locka med en trevlig arbetsplats där man trivs! Utmaningar finns här också och nu är situationen sådan att en ny ekonomichef är på väg in och de två ekonomerna i gruppen går på föräldraledighet vid årsskiftet. En helt ny uppställning inom ekonomi och med det kommer nya möjligheter till utveckling och digitalisering av processer och arbetssätt. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som ekonom ska du självständigt kunna arbeta med:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

För att skapa bra förutsättningar för dig som tar dig an uppdraget kommer du arbeta parallellt med kollegorna som går på föräldraledighet runt årsskiftet, så att kunskapsförmedling kan ske smidigt. Uppdraget startar i mitten på oktober och förväntas pågå i drygt ett år. Fasta arbetstider tillämpas 07:30-16:30 må-to och 07:30-15 fre.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har minst 3-5 års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning och har jobbat med de arbetsuppgifter som du kommer ansvara för i uppdraget. Du behöver således ha erfarenhet av och känna dig trygg med att självständigt arbeta med bokslut. Eftersom vår kund tillämpar kommunal redovisning är erfarenhet inom detta ett krav. Har du en ekonomisk utbildning i botten ser vi det även som meriterande. Svenska i tal och skrift är nödvändigt för att kunna utföra arbetsuppgifterna till fullo.

Som person tror vi du har fokus på detaljer och är noggrann i ditt arbete. Att ta ansvar för sina arbetsuppgifter och se helheten är också viktigt för att allt ska bli gjort i tid och med kvalitet.

Alla lediga jobb