TNG
Ekonomiassistent inom kundreskontra till Toshiba

Ekonomiassistent inom kundreskontra till Toshiba

Toshiba Tec Nordic söker en ekonomiassistent till deras kundreskontra som vill jobba i en självständig roll. Sök redan idag!

Arbetsgivare Toshiba Tec Nordic
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-03-09
Bonus Bonus
Friskvård Friskvård
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Lunchförmån Lunchförmån
Amanda Karlsson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Toshiba Tec Nordic söker en ekonomiassistent till deras kundreskontra som vill jobba i en självständig roll. Sök redan idag!

Gillar du att jobba som ekonomiassistent och har ett extra öga för kundreskontra? Tycker du om att arbeta självständigt och driva ditt egna arbete framåt? Trivs du i en varierad roll där du själv kan planera ditt arbete? Då kan du vara den vi söker! Toshiba Tec Nordic söker nu sin nästa kollega till deras kontor i Solna, Stockholm. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som ekonomiassistent hos Toshiba får du självständigt ansvara för deras kundreskontra. Här får du en roll som både har de klassiska delarna av kundreskontran, samtidigt som du kommer att få jobba med att skapa analyser och rapporter. Hanteringen av inbetalningar, påminnelser och räntefakturering har vi outsourcat för att vi själva skall kunna arbeta mer proaktivt och kvalitetsinriktat med vår kundreskontra. Du välkomnas in i ett öppet och personligt arbetsklimat med en tydlig företagskultur som kännetecknas av gemenskap och kamratskap. Toshiba arbetar aktivt för en sund och säker arbetsmiljö, där företagets mål är att varje anställd ska utvecklas och må bra.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som ekonomiassistent inom kundreskontra kommer du att arbeta med:

  • avstämning av reskontra mot ousourcingbolaget och huvudbok
  • bokföring av kursdifferenser och div banktransaktioner
  • kontinuerlig kontakt med kunder, säljare och controller i Sverige
  • kreditbedömning av nya kunder och kreditsläpp, bevakning av limitar
  • besluta om inkassoärenden och upprätta betalningsplaner vid behov
  • ta fram underlag för bokning av osäkra fodringar
  • ta fram flertalet analyser och rapporter månadsvis
  • övriga uppgifter relaterade till kundreskontran
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en rekrytering vilket innebär att du direkt blir anställd av Toshiba Tec Nordic. Tänkt start är i början av April. Arbetstiderna är måndag till fredag kl. 08.00- 16.30.. Under sommarmånaderna är arbetstiderna 08.00-16.00. Toshiba sitter i fina lokaler i Solna med goda kommunikationsmöjligheter som bussar och pendeltåg.

Du kommer att ingå i en ekonomigrupp på 4 medarbetare där alla har olika ansvarsområden. Systemen som används är Oracle, utöver dem arbetar du mycket i Excel.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning inom ekonomi och har några års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent samt känner dig trygg att jobba med kundreskontra. För att självständigt kunna driva arbetet framåt ser vi att du har tidigare erfarenhet från att ha jobbat med viss kreditbedömning och redovisning. Då en del är att skapa analyser och rapporter ser vi att du är analytisk och tycker om att jobba med felsökning och problemlösning. Du trivs att jobba självständigt och samtidigt kunna gå in och stötta teamet när det behövs. Vi ser att du har god kunskap i Excel eftersom det är ett av de arbetsverktyg du kommer att använda. Vi ser också gärna att du har god systemvana och har du tidigare erfarenhet av Oracle är det meriterande.

Du får en introduktion i början av anställningen men förväntas ändå kunna komma in relativt snabbt i rollen och självständigt genomföra dina arbetsuppgifter, självklart i nära samarbete med övriga kollegor. Då du kommer att ha många olika kontaktytor ser vi att du är serviceminded och kan du tala och skriva obehindrat på svenska och behärska engelska. 

Toshiba Tec Nordic

Toshiba Tec Nordic

Toshiba Tec Nordic är ett helägt dotterbolag till Toshiba TEC Corp. i Japan och erbjuder multifunktionsskrivare, etikettskrivare, lösningar för dokumenthantering samt support och service för den nordiska marknaden. Vi erbjuder även digitala skärmar/skyltsystem och konferensteknik. Huvudkontoret ligger i Solna, Sverige, med filial i Finland och distributörer i Danmark och Norge. Toshiba Tec Nordic har ca 140 anställda. Den svenska verksamheten är miljö-, kvalitet- och arbetsmiljöcertifierad enligt ISO 14001, ISO 9001och OHSAS 18001. Miljöfrågorna är högt prioriterade av Toshiba. Vi har under många år arbetat konsekvent och målinriktat för att se till att våra produkter och affärsprocesser är skonsamma för miljön. En del av Toshibas hållbarhetsarbete är klimatkompensering. Genom att stötta olika miljöprojekt runt om i världen kompenserar vi för de utsläpp som vår verksamhet och våra produkter genererar. Vi kallar arbetet Carbon Zero.

Arbetsgivare Toshiba Tec Nordic
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-03-09
Amanda Karlsson
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Räkna ut avståndet till jobbet

Frösundaleden 2B, Solna