TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent kundreskontra, Stockholm

Är du ekonomiassistent och en fena på kundreskontra? Vill du bli en del utav ett stort bolag med kontor i Stockholm? Läs mer!

Vår kund söker nu sin nästa medarbetare på kundreskontra inför en pensionsavgång i teamet. Du kommer att jobba ihop med kollegorna på redovisning och tjänsten är placerad på vår kunds huvudkontor i Solna. Gillar du att jobba med kundreskontra och vill ta nästa steg i din karriär på ett stort bolag som jobbar internationellt? Välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I den här rollen kommer du tillsammans med en kollega till att sköta allt löpande på kundreskontra hos vår kund. Du hanterar ett 50-tal kunder och fakturaflöden från svenska och europeiska kunder tillsammans med ett härligt team av 8 personer totalt på redovisning. 

Vår kund är en stor aktör inom tågbranschen och du blir en del utav stabsfunktionen på huvudkontoret. Du ges möjlighet att vara med i en utvecklingsresa där du kan växa tillsammans med bolaget. Den här tillsättningen kommer att starta som ett konsultuppdrag på 6 månader där målsättningen är att kunna bli anställd efteråt. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta med allt inom kundreskontra, men främst fokusera på löpande fakturering så som; 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ha en till kollega på kundreskontra och tillhör redovisningsteamet som består av totalt 8 personer. Du kommer att ta över efter en person som går i pension, vilket innebär att du får en introduktion vid start och gradvis tar över arbetsuppgifter. Tjänsten är på heltid och kommer att starta mellan slutet av augusti och början på september och du sitter på vår kunds huvudkontor i Solna.  

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten ser vi att du har utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent på kundreskontra. Det är viktigt att du är hjälpsam och gillar att jobba tätt ihop med en kollega, där ni kan avlasta varandra. Mycket av arbetet sker i Excel, så det är viktigt att du kan använda Excel som arbetsverktyg. 

Som person ser vi att du är noggrann och strukturerad och förstår vikten av att planera din tid utifrån de månatliga deadlines som finns inom ekonomi. Du behöver också ha en stor servicevana och gilla att ha många kontaktytor. Då vår kund jobbar med både svenska och utländska kunder behöver du kunna arbeta på engelska vid behov. Letar du efter ett stabilt bolag med viss internationell kundbas där du kan utvecklas inom kundreskontra? Välkommen med din ansökan! 

Alla lediga jobb