TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent på deltid till Actiway

Actiway i Stockholm söker en ekonomiassistent till en flexibel deltidstjänst. Läs mer och sök redan idag!

Söker du efter en deltidstjänst som ekonomiassistent? Trivs du i en roll där du får jobba med både kund- och leverantörsreskontra? Perfekt! Hos Actiway får du chansen att jobba hos ett modernt tillväxtföretag som erbjuder en innovativ digital produkt för hantering av friskvårdsbidraget. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som ekonomiassistent kommer du att få jobba i en varierad och flexibel roll där du tillsammans med ansvarige kan lägga upp arbetstiden. Du kommer att bli en del av ett positivt gäng i ett innovativt företag som står för familjär stämning, där beslutsvägarna är korta och samarbete står högt på agendan. Tjänsten är placerad i nya fräscha lokaler nära Odenplan med närhet till service och goda kommunikationer.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som ekonomiassistent kommer du arbeta med:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på deltid 50% med flexibla arbetstider som du lägger upp tillsammans med Actiway. Detta är ett konsultuppdrag som är tänkt att starta omgående och pågår i 3-4 månader, med eventuell möjlighet till förlängning. 

Du kommer att arbeta ute hos Actiway som konsult via TNG under hela uppdragsperioden. För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

För att trivas i rollen som ekonomiassistent ser vi att du har tidigare erfarenhet av att jobba med liknande arbetsuppgifter och känner dig trygg med att jobba självständigt. Du är initiativtagande och effektiv. Som person är du självgående och kan på egen hand driva ditt arbete framåt. Vi ser gärna att du har ett sinne för siffror då arbetsuppgifterna kräver att du arbetar noggrant och strukturerat. Du har god kunskaper i Excel och är en van användare av ekonomisystem, har du tidigare erfarenhet av Fortnox är det meriterande. Svenska i tal och skrift är ett krav.

 

Alla lediga jobb