TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Extrajobb / deltid inom kundtjänst till bank

Vi söker nu två medarbetare inom kundtjänst som vill ha ett extrajobb på deltid hos välkänd bank i Stockholm. Läs mer här!

Detta är ett perfekt extrajobb för dig som vill jobba deltid under en längre period och som kan kombineras med studier eller annan sysselsättning. Detta är en möjlighet att få in foten hos en storbank och knyta nya kontakter i branschen, samtidigt som du ger bästa möjliga service till bankens kunder.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du ingår i ett glatt team, men arbetar självständigt enligt uppsatta mål. Du kommer att få en gedigen introduktion i början av din anställning där verksamheten presenteras och arbetsuppgifterna introduceras. Du blir en del av en seriös aktör inom utgivning av betal- och kreditkortsprodukter där du får utvecklas inom kundservice mot bank och finans.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I denna roll inom kundtjänst kommer du att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta uppdrag är på deltid/extra mellan kl. 11:00-14:00 där du jobbar ca två-tre pass i veckan. Uppdraget förväntas starta den 7/1 eller den 21/1 med en obligatorisk 2 veckors introduktionsutbildning och går sedan över till tiderna ovan. Stockholmskontoret ligger i fräscha lokaler i Stockholm mitt i city precis vid Centralen.

VEM ÄR DU?

För att trivas i rollen tror vi att du har:

Alla lediga jobb