TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Frontend-utvecklare JavaScript på SEB Stockholm

Nu söker vi dig som är frontend-utvecklare inom JavaScript och Angular och vill vara med och utveckla SEBs digitala kundupplevelse

Den här möjligheten är för dig som utvecklare inom frontend med JavaScript och Angular och dessutom är intresserad av Episerver. Hos oss kommer du bidra till både affären och människors vardag genom nyutveckling och förbättring av våra digitala kanaler. Du blir en central del av vår digitala förflyttning i en modern miljö – både vad gäller teknik, arbetssätt och arbetsplats.

OM JOBBET

I rollen som utvecklare kommer du jobba med utveckling av SEBs digitala kanaler som seb.se och våra intranät.
Du kommer bland annat:

Du blir en del av ett tight agilt team av utvecklare, scrum master och produktägare i ett nära samarbete med affären. Tillsammans utvecklar ni våra produkter i ett samarbete som präglas av delat engagemang, affärsfokus och tydlig strävan mot förbättringar. Du sitter i det prisbelönta nya kontoret i Arenastaden, Solna.

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Livspussel
Livspussel

VEM ÄR DU?

För att lyckas i den här rollen behöver du vara nyfiken, uppskatta ständig kunskapsväxling och trygg i att ta egna initiativ. Du behöver trivas med att jobba i ett team tillsammans med andra och uppskatta att dela med dig av din kunskap. Då vårt område är i förändring värdesätter vi ditt driv och förväntar oss att du har en positiv inställning till kontinuerliga förbättringar.

Du har erfarenhet av utveckling med HTML, JavaScript, CSS och Angular. Det är positivt om du har erfarenhet Episerver, C# - eller åtminstone är intresserad av att lära dig! Det är meriterande om du har erfarenhet av deploy och release med TFS eller Git. Du kan komma direkt från en utbildning inom relevant område eller ha erfarenhet inom området. Det absolut viktigast är ditt engagemang och driv för utveckling. Språkkunskaper i svenska och engelska i både tal som skrift är ett krav.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

Alla lediga jobb