TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Fullstack-utvecklare till SEB IT i Örebro

Innovativ utvecklare med styrkor inom frontend sökes till SEB IT i Örebro

Vill du följa med på en resa att bygga den nya betalplattformen på SEB? Då kan du vara den utvecklare som vi söker till SEB i Örebro.

Här får du möjlighet att bidra med din kompetens. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

SEB sitter i centrala lokaler på Kungsgatan i Örebro med ca 75 anställda. Du kommer tillhöra den växande avdelningen CMI Systems som idag består av 28 medarbetare. Du blir en del av ett agilt team med hög kompetens och mycket erfarenhet som präglas av en stark gemenskap och stort engagemang. 

SEB:s målsättning är att du hela tiden ska ha en möjlighet att vidareutvecklas i din yrkesroll både genom utmanande uppdrag och genom relevant utbildning. SEB arrangerar Hackdays/Hackatons med jämna mellanrum för att främja kompetensspridning och innovation.

Förutom SEB:s genomgripande introduktion, trevliga kollegor och roliga aktiviteter så erbjuder SEB ett attraktivt förmånspaket. 

Flextid
Flextid
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Livspussel
Livspussel

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

CMI Systems jobbar med utveckling och förvaltning av system inom betalningar som är ett globalt och affärskritiskt systemområde för SEB.

VEM ÄR DU?

För att trivas hos oss ska du ha en hög teknisk kunskap med flera års erfarenhet av programmering, gärna inom Microsoftvärlden och webbutveckling. Du har tidigare erfarenhet av Angular och C#. Du gillar att leverera kvalité och har en god analytisk förmåga och kan hitta enkla lösningar. Du är en lagspelare som uppskattar och förstår vikten av teamarbete och att arbeta i ett agilt team. Du inspireras av att lära dig nya saker och att sprida din kompetens till andra.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB

www.sebgroup.com/career

Alla lediga jobb