TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Integrationsutvecklare till SEB i Stockholm

Vill du jobba med design och integrationsutveckling? SEB söker en driven integrationsutvecklare till sitt kontor i Stockholm.

Här kommer ditt bidrag göra skillnad för SEB Korts fortsatta digitaliseringsresa där vi går från att ha varit en bank med IT-tjänster till att vara ett IT- bolag med banktjänster!

Som integrationsutvecklare hos SEBs kommer du få möjlighet att jobba med integrationer i en helt ny integrationsplattform då vi just nu inne i en intensiv fas när vi byter ut vår integrationsplattform från XIB till B2Bi. Du kommer få jobba inom ett område som har stor betydelse för kunder både internt inom banken och externt. Här väntar garanterat spännande utmaningar där du, samtidigt som du får utrymme för kreativitet och design, kommer möta stora dataflöden och många konverteringar!

OM JOBBET

SEB Kort är Nordens ledande kortföretag och arbetar med en rad kända varumärken , varav det mest kända är Eurocard och Diners Club samt ett 40-tal olika samarbetspartners. SEB Kort har verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland genom filialer med ca 600 medarbetare varav 150 inom IT-verksamheten.

Vi erbjuder dig:

 

Du kommer att tillhöra Integrationsteamet på SEB Kort som har ansvar för SEB Korts integrationsplattform. Teamet består av åtta personer; fyra utvecklare, en produktägare, en domänarkitekt och en förvaltningsansvarig. Tillsammans med dina kollegor kommer du att jobba nära affären och andra intressenter inom och utanför banken. Din chef Urban Broberg ser fram emot att hälsa dig välkommen till ett tryggt och glatt team som har kul tillsammans!

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Livspussel
Livspussel

VEM ÄR DU?

För att trivas i rollen ser vi att du har mycket god kunskap och erfarenhet av integrationsutveckling, Linux och scriptprogrammering. Tidigare erfarenhet av Java, Jenkins och Python kommer att komma väl till pass. Eftersom banken hanterar känslig information är kännedom av GDPR, PCIDSS och andra regulatoriska regelverk meriterande. Vidare är det positivt med ett intresse av dataflöden, optimering och support.


Som person är du nyfiken och vill gärna lära dig nytt. Du delar med dig av din kunskap till andra och trivs att jobba i ett team. Du är kommunikativ och behärskar både svenska och engelska obehindrat.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

Alla lediga jobb