TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Interim HRBP till teknikföretag i Göteborg

Nu söker vi en interim HR Business Partner till ett teknikföretag i Göteborg som vill jobba med system och förändring!

Har du tidigare jobbat med att implementera HR-system och motiveras av att driva igenom förändringsprojekt? Vill du också att din nästa utmaning ska vara i en internationell miljö? Då är det dig vi söker till vår kund i Göteborg som nu ska implementera ett nytt globalt HR-system.

Detta uppdraget passar dig som vill jobba i en internationell miljö och där du får en möjlighet att göra ett stort avtryck på kort tid. Detta är ett interimsuppdrag och vi söker dig som kan börja omgående. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett uppdrag som HR Business Partner där du får jobba med förändring och implementering av ett nytt globalt HR-system. Här får du en möjlighet att på kort tid lära känna en ny organisation och få en viktig roll i deras fortsatta implementeringsarbete. Vidare erbjuder vi dig jobb i ett globalt ledande företag och där du har chansen att förvärva nya kunskaper och erfarenheter.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdraget är initialt på sex månader med chans till förlängning. Du kommer jobba på vår kunds huvudkontor i Mölndal. Företaget är väletablerat på den internationella marknaden och i din tjänst kommer du få driva flera processer inom HR på engelska.

När du jobbar som konsult på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Vi är även intresserad av att träffa dig driver eget som underkonsult.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom HR eller motsvarande område, alternativt skaffat dig motsvarande genom arbetserfarenhet. Framförallt ser att vi att du tidigare har implementerat nya system inom HR. Då vår kunds företag ska införa ett nytt globalt HR-system så ser vi också du är trygg i att använda engelska i arbetet samt jobba i en internationell miljö. 

I detta uppdrag kommer du in i en organisation under förändring och det är viktigt att du är flexibel och lätt anpassar dig till nya förutsättningar samt trivs med att själv strukturera upp ditt arbete. Du gillar roller med många kontaktytor och du har en god förmåga för samarbete och kommunikation.

Alla lediga jobb