TNG
Java-Utvecklare inom IBM Processing Platform, SEB

Java-Utvecklare inom IBM Processing Platform, SEB

Som Java-utvecklare inom IBMs Processing Platform på SEB i Stockholm jobbar du nära affären - både brett och nischat.

Arbetsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-05-07
Gym på kontoret Gym på kontoret
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Ny Teknik Ny Teknik
Livspussel Livspussel
Linda Segerman
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linda Segerman

Som Java-utvecklare inom IBMs Processing Platform på SEB i Stockholm jobbar du nära affären - både brett och nischat.

Du ges möjlighet att bli en expert på IBMs produkter inom Automation Platform for Digital Business. Om du som vi gillar förändring och vill bidra till SEBs fortsatta resa inom digitalisering och processautomation kommer du göra skillnad och hitta hem hos oss som Java-utvecklare.

OM JOBBET

OM JOBBET

Som produktspecialist kommer du jobba med både utveckling, konfiguration och förvaltning av processapplikationerna på IBM Processing Platform. Som produktspecialist kan du vänta dig en variationsrik vardag där du bland annat:

  • Jobbar med IBMs automationsverktyg som IBM ICM och IBM BPM
  • Utveckla lösningar i nära samarbetet med utvecklare och affärssidan
  • Få möjlighet att göra skillnad i ett prioriterat område för SEB där effektiva och enkla processer aldrig har varit viktigare
  • Vara en del av vår automations community, samt ha en nära dialog med Digital Processing Centre of Excellence på SEB

Här på SEB kommer du bli en del av en bransch som är i stor förändring där vi värderar entreprenörskap, öppenhet och förmågan att driva förändring. Automation är en av de viktigaste aspekterna i vår digitala resa och just nu söker flera team hos oss på SEB efter produktutvecklare inom området. Här blir du en del av ett tvärfunktionellt team med utvecklare, business analysts, produktägare, testare och Scrum masters. Du kommer också få support och vägledning av Digital Processing Centre of Excellence som är specialister på case, workflow och document management-lösningar inom SEB. Du sitter i helt nya lokaler i Solna, Arenastaden.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att trivas i den här rollen söker vi dig som har erfarenhet av Java och intresse för att utveckla IBMs produkter. Det är en stor fördel om du jobbat med produktutveckling med IBM ICM/IBM BPM eller liknande produkter tidigare, gärna i en komplex miljö. I och med att IBMs produkter sträcker sig över hela stacken kommer du jobba med både Java, JavaScript samt bygga lösningar med SOAP och/eller REST web services. När det kommer till själva produkterna kommer du behöva lära dig att utnyttja de funktioner som finns samt tänka kreativt kring vidareutveckling. I takt med att du blir mer erfaren inom IBM-stacken kommer du växa in i rollen som ambassadör för produkterna och dess möjligheter. Då vi jobbar agilt med Scrum bör du trivas i en agil utvecklingsmiljö och ha ett adaptivt förhållningssätt.

Hos oss värderar vi också dina personliga egenskaper och tror att du som trivs bäst i den här rollen har förmågan att agera på egna initiativ, bygga värdefulla relationer med intressenter från affärssidan såväl som i ditt egna team.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

SEB

SEB

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

SEB
Arbetsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-05-07
Linda Segerman
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linda Segerman

Räkna ut avståndet till jobbet

Stjärntorget 4, 169 56 Solna