TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Java-Utvecklare inom IBM Processing Platform, SEB

Som Java-utvecklare inom IBMs Processing Platform på SEB i Stockholm jobbar du nära affären - både brett och nischat.

Du ges möjlighet att bli en expert på IBMs produkter inom Automation Platform for Digital Business. Om du som vi gillar förändring och vill bidra till SEBs fortsatta resa inom digitalisering och processautomation kommer du göra skillnad och hitta hem hos oss som Java-utvecklare.

OM JOBBET

Som produktspecialist kommer du jobba med både utveckling, konfiguration och förvaltning av processapplikationerna på IBM Processing Platform. Som produktspecialist kan du vänta dig en variationsrik vardag där du bland annat:

Här på SEB kommer du bli en del av en bransch som är i stor förändring där vi värderar entreprenörskap, öppenhet och förmågan att driva förändring. Automation är en av de viktigaste aspekterna i vår digitala resa och just nu söker flera team hos oss på SEB efter produktutvecklare inom området. Här blir du en del av ett tvärfunktionellt team med utvecklare, business analysts, produktägare, testare och Scrum masters. Du kommer också få support och vägledning av Digital Processing Centre of Excellence som är specialister på case, workflow och document management-lösningar inom SEB. Du sitter i helt nya lokaler i Solna, Arenastaden.

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Ny teknik
Ny teknik
Livspussel
Livspussel

VEM ÄR DU?

För att trivas i den här rollen söker vi dig som har erfarenhet av Java och intresse för att utveckla IBMs produkter. Det är en stor fördel om du jobbat med produktutveckling med IBM ICM/IBM BPM eller liknande produkter tidigare, gärna i en komplex miljö. I och med att IBMs produkter sträcker sig över hela stacken kommer du jobba med både Java, JavaScript samt bygga lösningar med SOAP och/eller REST web services. När det kommer till själva produkterna kommer du behöva lära dig att utnyttja de funktioner som finns samt tänka kreativt kring vidareutveckling. I takt med att du blir mer erfaren inom IBM-stacken kommer du växa in i rollen som ambassadör för produkterna och dess möjligheter. Då vi jobbar agilt med Scrum bör du trivas i en agil utvecklingsmiljö och ha ett adaptivt förhållningssätt.

Hos oss värderar vi också dina personliga egenskaper och tror att du som trivs bäst i den här rollen har förmågan att agera på egna initiativ, bygga värdefulla relationer med intressenter från affärssidan såväl som i ditt egna team.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

Alla lediga jobb