TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Jobb inom kundtjänst till Svea Bank i Stockholm

Drivs du av att leverera förstklassig kundservice och vill ha en varierande roll inom kundtjänst? Toppen! Sök rollen redan idag!

Har du tidigare erfarenhet av kundservice och administration samtidigt som du har intresse för bank och finans? Nu har du chansen att få in en fot på Svea Bank i Solna. Här kommer du få möjlighet att utveckla ditt intresse för kundtjänst och administration, på ett uppdrag som startar omgående. Ta chansen att jobba i en roll på Svea Bank som befinner sig på en förändringsresa med många spännande utvecklingsmöjligheter för den som vill. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Svea Bank kommer du att ha en varierande och bred roll inom kundtjänst. Här kommer du in på ett bolag som är måna om att du ska trivas och som präglas av engagemang och drivet att vilja leverera det "lilla extra". Du kommer bli en del av ett prestigelöst team på en arbetsplats där det är högt i tak och där gemenskap i kombination med möjlighet att påverka präglar atmosfären. Svea Bank ser fram emot att ta emot dig som deras nya kollega! 

Som konsult på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Svea Bank sitter i nya moderna lokaler i nära anslutning till Mall of Scandinavia, nära pendeltåget. Uppdraget är tänkt att starta omgående och löper på i 6 mån med möjlighet till förlängning. Uppdraget är på heltid och du kommer att jobba kontorstider, mellan 8-17 med möjlighet till flextider. 

VEM ÄR DU?

Till det här jobbet söker vi dig som:


Vidare ser vi gärna att du är ansvarsfull, noggrann och arbetar strukturerat. Du motiveras av samarbete och laganda, men har inga problem med att arbeta självständigt. Du har också integritet och förstår vikten av att jobba under sekretss.

 

Alla lediga jobb