TNG
Junior controller till FTI Stockholm

Junior controller till FTI Stockholm

Junior controller till FTI - Förpacknings- och tidningsinsamlingen, Stockholm

Arbetsgivare FTI
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-03-25
6 v semester 6 v semester
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Massage Massage
Dana Jennerström
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Junior controller till FTI - Förpacknings- och tidningsinsamlingen, Stockholm

Vill du dela vår vision om att det ska vara lätt att återvinna och därmed bidra till ett hållbart samhälle? Gillar du siffror, analyser och är nyfiken på att jobba i en innovativ bransch och på ett företag som arbetar för en bättre miljö i vårt samhälle? Vi växer och söker nu en junior controller till en tudelad roll där du dels arbetar med controlling och dels med leverantörsreskontran. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som junior controller / ansvarig för leverantörsreskontran på FTI får du arbeta i en varierande roll på ett företag som gör skillnad i samhället. FTI:s uppgift är att se till att förpackningar och tidningar i Sverige samlas in och återvinns. Vi är en spännande och komplex organisation med många duktiga och engagerade kollegor som delar företagets vision och värderingar. Du kommer jobba nära vår seniora controller och redovisningschefen. Som anställd på FTI får du ta del av vår generösa förmånspaketet i form av friskvård, Rikskortet, sjukförsäkring, m.m. FTI sitter i fina lokaler i Solna Business Park med närhet till bra kommunikationsmöjligheter.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • intern kostnadskontroll och kostnadsuppföljning
  • ta fram och sammanställa statistik, ekonomiska rapporter och nyckeltal
  • stötta enheterna i ekonomiska frågor, prognoser, rapportering
  • hantering av leverantörsfakturor samt kontoavstämning
  • intern fakturering
  • Ad hoc - uppgifter, högt som lågt
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det finns en stor komplexitet kring vår bolagsform och det ställs höga krav på intresse och förståelse för alla mellanhavanden i bolagen. Det är även av vikt att du är öppen för att hantera stora informationsflöden i det dagliga arbetet. Tjänsten är tänkt att starta snarast möjligt och vi tillämpar provanställning på 6 månader. På FTI arbetar vi 38 h med sommartid.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot controlling, finansiering eller redovisning. Vi tror att du är i början av din karriär och vill utvecklas inom controlling. Vidare ser vi att du har förståelse och intresse för system då du i rollen hanterar en stor mängd data. Avancerade kunskaper i Excel är ett krav.

Som person är du driven, utåtriktad, kommunikativ och trivs att samarbeta med andra människor. Du är prestigelös och har en god förmåga att på ett ödmjukt sätt hantera frågor och uppgifter på alla nivåer. Du är en problemlösare och en "doer" och trivs med att dyka ner och lösa svåra problem. Vidare är du strukturerad och noggrann i ditt arbete, har ambition att utvecklas och du bidrar gärna till en god stämning på jobbet.

FTI

FTI

FTI, Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, är en organisation som arbetar med uppdrag från producenter av förpackningar och tidningar, och ansvarar för att dessa produkter återvinns. Detta gör man genom återvinningsstationer runt om i landet samt i fastighetsnära återvinning i flerbostadshus. Organisationen är nationell och samarbetar med landets kommuner samt entreprenörer som ansvarar för tömningar av återvinningsstationer. Organisationens mål är att erbjuda konsumenter av förpackningar och tidningar ett tydligt, enkelt och lättillgängligt återvinningssystem. Stor vikt läggs vid service samt miljöfokus. FTI, samlar in och återvinner dina förpackningar och tidningar. Vi ansvarar för över 5000 återvinningsstationer runtom i landet och ger 1,6 miljoner hushåll möjlighet att återvinna i fastigheten. Läs mer på www.ftiab.se

FTI
Arbetsgivare FTI
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-03-25
Dana Jennerström
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Räkna ut avståndet till jobbet

Svetsarvägen 10