TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Junior controller till FTI Stockholm

Junior controller till FTI - Förpacknings- och tidningsinsamlingen, Stockholm

Vill du dela vår vision om att det ska vara lätt att återvinna och därmed bidra till ett hållbart samhälle? Gillar du siffror, analyser och är nyfiken på att jobba i en innovativ bransch och på ett företag som arbetar för en bättre miljö i vårt samhälle? Vi växer och söker nu en junior controller till en tudelad roll där du dels arbetar med controlling och dels med leverantörsreskontran. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som junior controller / ansvarig för leverantörsreskontran på FTI får du arbeta i en varierande roll på ett företag som gör skillnad i samhället. FTI:s uppgift är att se till att förpackningar och tidningar i Sverige samlas in och återvinns. Vi är en spännande och komplex organisation med många duktiga och engagerade kollegor som delar företagets vision och värderingar. Du kommer jobba nära vår seniora controller och redovisningschefen. Som anställd på FTI får du ta del av vår generösa förmånspaketet i form av friskvård, Rikskortet, sjukförsäkring, m.m. FTI sitter i fina lokaler i Solna Business Park med närhet till bra kommunikationsmöjligheter.

6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Massage
Massage

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det finns en stor komplexitet kring vår bolagsform och det ställs höga krav på intresse och förståelse för alla mellanhavanden i bolagen. Det är även av vikt att du är öppen för att hantera stora informationsflöden i det dagliga arbetet. Tjänsten är tänkt att starta snarast möjligt och vi tillämpar provanställning på 6 månader. På FTI arbetar vi 38 h med sommartid.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot controlling, finansiering eller redovisning. Vi tror att du är i början av din karriär och vill utvecklas inom controlling. Vidare ser vi att du har förståelse och intresse för system då du i rollen hanterar en stor mängd data. Avancerade kunskaper i Excel är ett krav.

Som person är du driven, utåtriktad, kommunikativ och trivs att samarbeta med andra människor. Du är prestigelös och har en god förmåga att på ett ödmjukt sätt hantera frågor och uppgifter på alla nivåer. Du är en problemlösare och en "doer" och trivs med att dyka ner och lösa svåra problem. Vidare är du strukturerad och noggrann i ditt arbete, har ambition att utvecklas och du bidrar gärna till en god stämning på jobbet.

Alla lediga jobb