TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kategoriansvarig inom fresh food

För konsultuppdrag söker vi en kategoriansvarig / freshfood

Vi söker dig som har erfarenhet av kategoriarbete och en fingertoppskänsla för trender och produkter i tiden. Här får du möjlighet att utvecklas och växa i en bred roll med mycket ansvar i en organisation som hela tiden strävar efter att ligga i framkant. Som kategoriansvarig för fresh food har du ett övergripande ansvar för att kontinuerligt utveckla och förnya kategorier och kunderbjudanden. Du beslutar om kategoriroller, sortiment och prisstrategier för varugrupperna som ingår i kategoriansvaret. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Uppdraget erbjuder en spännande roll med stor frihet under ansvar och med möjligheter att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

I den här tjänsten kommer du att bli anställd hos TNG och arbeta på hos vår kund som konsult. Start för uppdraget är så snart rätt person kan vara på plats.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som kategoriansvarig för Fresh food kommer du att ansvara för att identifiera, prioritera och genomföra utveckling av verksamheten (inklusive metoder och tekniker) som säkrar marknadsposition, effektivitet och resultatutveckling i enlighet med affärs- och strategiplaner. Planer och mål upprättas tillsammans med chefen för kategorier och du ansvarar för att följa upp dessa inom dina kategorier. Du kommer även:

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som kategoriansvarig ingår du i ett drivet team på 9 medarbetare som tillsammans strävar efter att utveckla vår kunds sortiment och koncept. Vår kunds lokaler finns i centrala Stockholm i nära anslutning till kommunala transportmedel.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av kategoriansvar eller likvärdig erfarenhet. Vi ser också att du har en relevant eftergymnasial utbildning eller gedigen erfarenhet av kvalificerat kategoriarbete. Erfarenhet av förhandlingsarbete krävs också då det är en återkommande och viktig del av rollen. Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav för rollen.

Att du har jobbat med trend- eller omvärldsbevakning på något sätt för att på ett kompetent sätt kunna välja vilka produkter som bör tas in i sortimentet inom dina kategorier är meriterande. Har du också arbetat med flera olika leverantörer och samarbetspartners i tidigare roller är det också meriterande.

För att lyckas bra i rollen krävs ett analytiskt arbetssätt. Det är också viktigt att kunna skifta fokus till ett helhetstänk för att på ett bra sätt skapa framgångsrika kampanjer och avtal då lönsamhet är grunden i arbetet. Då organisationen är i ett konstant utvecklingsarbete ser vi också att du är hungrig på nya trender inom flera olika områden som teknik och moderna arbetssätt men inte minst dina egna kategoriansvar.

Alla lediga jobb