TNG
Kategoriansvarig inom fresh food

Kategoriansvarig inom fresh food

För konsultuppdrag söker vi en kategoriansvarig / freshfood

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-05-24
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Dana Jennerström
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

För konsultuppdrag söker vi en kategoriansvarig / freshfood

Vi söker dig som har erfarenhet av kategoriarbete och en fingertoppskänsla för trender och produkter i tiden. Här får du möjlighet att utvecklas och växa i en bred roll med mycket ansvar i en organisation som hela tiden strävar efter att ligga i framkant. Som kategoriansvarig för freshfood har du ett övergripande ansvar för att kontinuerligt utveckla och förnya kategorier och kunderbjudanden. Du beslutar om kategoriroller, sortiment och prisstrategier för varugrupperna som ingår i kategoriansvaret. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Uppdraget erbjuder en spännande roll med stor frihet under ansvar och med möjligheter att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

I den här tjänsten kommer du att bli anställd hos TNG och arbeta på hos vår kund som konsult. Start för uppdraget är så snart rätt person kan vara på plats och fortgår till sista oktober, med chans till förlängning. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som kategoriansvarig för Freshfood kommer du att ansvara för att identifiera, prioritera och genomföra utveckling av verksamheten (inklusive metoder och tekniker) som säkrar marknadsposition, effektivitet och resultatutveckling i enlighet med affärs- och strategiplaner. Planer och mål upprättas tillsammans med chefen för kategorier och du ansvarar för att följa upp dessa inom dina kategorier. Du kommer även:

  • Genomföra kategoritaktiker för range, space, pricing och promotion.
  • Initiera och ansvara för leverantörsförhandlingar.
  • Sköta implementering av produkter inom Fresh food.
  • Ansvara för fullständig produktkalkyl och samtliga intäkter och kostnader för kategorierna.
  • Kontinuerligt mäta och följa marginaler och lönsamhet per produktkategori för de bemannade stationerna för att säkerställa att uppsatta mål uppnås.
  • Aktivt medverka på möten tillsammans med partners och leverantörer för att säkerställa lönsamhet inom dina kategorier, både lång- och kortsiktigt.
  • Bidra med innovativa lösningar under stark tidspress då många ad hoc uppgifter skapas i samband med kampanjperioder.

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som kategoriansvarig ingår du i ett drivet team på 9 medarbetare som tillsammans strävar efter att utveckla vår kunds sortiment och koncept. Vår kunds lokaler finns i centrala Stockholm i nära anslutning till kommunala transportmedel.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av kategoriansvar eller likvärdig erfarenhet. Vi ser också att du har en relevant eftergymnasial utbildning eller gedigen erfarenhet av kvalificerat kategoriarbete. Erfarenhet av förhandlingsarbete krävs också då det är en återkommande och viktig del av rollen. Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav för rollen.

Att du har jobbat med trend- eller omvärldsbevakning på något sätt för att på ett kompetent sätt kunna välja vilka produkter som bör tas in i sortimentet inom dina kategorier är meriterande. Har du också arbetat med flera olika leverantörer och samarbetspartners i tidigare roller är det också meriterande.

För att lyckas bra i rollen krävs ett analytiskt arbetssätt. Det är också viktigt att kunna skifta fokus till ett helhetstänk för att på ett bra sätt skapa framgångsrika kampanjer och avtal då lönsamhet är grunden i arbetet. Då organisationen är i ett konstant utvecklingsarbete ser vi också att du är hungrig på nya trender inom flera olika områden som teknik och moderna arbetssätt men inte minst dina egna kategoriansvar.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-05-24
Dana Jennerström
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Räkna ut avståndet till jobbet

Västra Järnvägsgatan 15