TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Konstruktör till växande Väderstad AB

För dig som är ingenjör och vill arbeta som konstruktör inom växande och innovativa Väderstad.

Är du ingenjör och vill arbeta som konstruktör i ett framgångsrikt och innovativt företag? Vill du ha ett omväxlande arbete med intressanta arbetsuppgifter? Bra. Då kan detta vara rollen för dig! I rollen som konstruktör blir du en viktig medlem i våra utvecklingsprojekt och får vara med från idé, konceptutveckling till färdig maskin. Då vi utökar vår avdelning inom system och certifiering med ytterligare medarbetare söker vi nu dig som vill arbeta i ett företag i stark utveckling och framkant vad gäller kvalitet, design och effektivitet. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Väderstad AB får du arbeta i ett företag med starkt fokus på innovation och utveckling. Du tillhör en utvecklingsavdelning med totalt 140 engagerade och kompetenta medarbetare. 

På Väderstad AB får du verka i en miljö med korta beslutsvägar, i en platt organisation samt i ett nära samarbete med andra kollegor på utvecklingsavdelningen, kunder och leverantörer. De grundläggande värderingarna för oss är att sätta kunden främst, att inget är omöjligt, att alla kan och vill växa samt att visa respekt för individen.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du rapporterar till chefen för System and Certifiering och ingår i en grupp med ett tiotal medarbetare, med kompetenser inom bland annat hydraulik, strömningsmekanik och lagkrav. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant ingenjörsutbildning eller motsvarande erfarenhet inom området gärna med kunskaper inom hydraulik och mekatronik. Har du jobbat några år med hydraulikkonstruktion är det meriterande. Vidare har du goda kunskaper i 3D- CAD. Vi arbetar i Creo och PDM-Link. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. 

Vi söker dig som är innovativ, konceptuell och förstår och analyserar komplexa frågor och problem snabbt. Du samarbetar effektivt med andra och delar med dig av dina kunskaper, erfarenheter och information. Vidare har du ett metodiskt och systematiskt arbetssätt. Du är ambitiös och vill kontinuerligt utvecklas i din yrkesroll. 

 

Alla lediga jobb