TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Koordinerande administratör inom forskning

Till Hjärt- Lungfonden söker vi dig som vill jobba som koordinerande forskningsadministratör. Är detta intressant för dig? Sök nu!

Intresserad av nytt jobb inom administration och en vilja att vara en del av ett starkt varumärke som dagligen strävar efter att fler människor ska få ett längre och friskare liv? Hjärt- Lungfonden är en ideell organisation som stödjer forskning inom hjärt- och lungsjukdomar, som nu växer och söker en administratör som ska sköta samordningen kring forskningsföreläsningar. Till rollen söker vi dig som är en vass administratör, duktig på att bygga relationer och framför allt brinner för området forskning och medicin. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Hjärt- Lungfonden erbjuds du en viktig roll i forskningsteamet och kommer få vara en del av deras vision att skapa en värld fri från hjärt-lungsjukdomar. Du kommer att vara en central kontaktperson och samordnare för föreläsningar i hela landet, med möjlighet att påverka utformningen av Hjärt-Lungfondens externa arbete. Din närmsta chef på Hjärt- Lungfonden lämnar mycket frihet under ansvar, men är samtidigt mån att vara coachande och närvarande. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som forskningsadministratör kommer du att: 

Du kommer också få vara med och utveckla idéer på hur föreläsningarna kan utvecklas och förbättras för att nå ut till fler. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Hjärt- Lungfondens kontor ligger centralt i Stockholm City och du kommer, tillsammans med tre andra forskningsadministratörer, tillhöra ett team på tio personer. Detta är till att börja med ett konsultuppdrag på ett år och därefter är ambitionen att du ska bli överrekryterad. Tjänsten är på heltid (35 timmars arbetsvecka) och vi ser gärna att du börjar jobba så snart som möjligt. 

VEM ÄR DU?

För detta jobb söker vi dig som har god vana av administration och som är duktig i kunddialogen. Vi ser också gärna att du har en insyn i medicin, forskning eller sjukvård - kanske att du tidigare har jobbat inom vården/forskning eller har studerat något relevant inom området. Du har flytande kunskaper i svenska och kan också arbeta i hela Office-paketet. 

Som person tror vi att du är strukturerad i ditt arbetssätt samtidigt som du är en fena på att leverera förstklassig service. Då du kommer ha många kontaktytor - både externt och internt - ser vi också att du är duktig på att samarbeta med andra. 

Alla lediga jobb