TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundtjänst inom logistik till företag i Göteborg

Har du en känsla för service och söker jobb inom kundtjänst? I Göteborg söker vi en kundtjänstmedarbetare till logistikföretag.

Vi söker nu dig som vill arbeta med kundtjänst i Göteborg och bidra till vår kunds verksamhet med din känsla för service. Du kommer arbeta på ett stort logistikföretag där du som person kan utvecklas och införskaffa dig nya kunskaper. Välkommen med din ansökan! Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du användning för din serviceförmåga och du kommer jobba i ett team med 25 andra kollegor. Det är varierande dagar med olika frågeställningar från kunderna. Om inte tidigare jobbat i en kundtjänst, får du här möjligheten att lära dig det du inte redan kan. Vidare erbjuder vi dig:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en heltidstjänst med start omgående och arbetstider, måndag till fredag, 08.00-17.00. För rätt person finns stora möjligheter att bli anställd direkt av kunden efter uppdragets slut. Du jobbar på ett centralt kontor beläget i Göteborg med närhet till kollektivtrafik och goda parkeringsmöjligheter.

Detta är initialt ett bemanningsuppdrag på sex månader där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos vår kund, där du självklart omfattas av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. Förhoppningen är att du sen blir anställd direkt hos vår kund.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen och trivas på din nya arbetsplats är det viktigt att du brinner för att ge service och tycker om att jobba med människor. Du har ett bra fokus och klarar av ett högt tempo. Du har god arbetsmoral och vill vara med och bidra till ett starkt team. Du har tidigare arbetet med någon typ av service, kanske i butik, reception eller kundtjänst och har god datorvana.

Alla lediga jobb