TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundtjänst till elskling mitt i City

Är du intresserad av att jobba med kundservice mitt i centrala Stockholm? elskling utökar nu sin kundtjänst, sök redan idag!

Tycker du om kundkontakt och problemlösning? Vill du utvecklas inom kundtjänst och arbeta i ett tight team med härliga kollegor? elskling växer och söker nu en till kundtjänstmedarbetare - välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer få en grundlig upplärning och kontinuerlig uppföljning av ditt arbete och ingå i ett välfungerande kundtjänstteam där hjälpen alltid finns nära till hands. elskling är ett bolag som satsar på sin personal vilket lett till att anställningstiderna på företaget är långa. elskling erbjuder goda förmåner såsom tjänstepension samt ett generöst friskvårdsbidrag. 

Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Löne&shyutveckling
Löne­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som kundtjänstmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att ta emot samtal från både privatpersoner och företag. Samtalen kan röra allt från enklare registreringar av kunduppgifter, till mer övergripande frågor om elmarknaden i stort. Din uppgift blir att på bästa sätt hjälpa elsklings kunder att enkelt kunna jämföra elavtal och även möjliggöra eventuella byten av avtal.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

elskling sitter i fina lokaler mitt i city, endast ett stenkast från Centralstationen. Tjänsten är på heltid, 08.00-17.00, och tillsätts så snart rätt person är på plats. Eftersom all nödvändig utbildning tillhandahålls på plats av elskling krävs inga förkunskaper gällande elbranschen. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som trivs med att jobba med kundservice och som är van vid kundkontakt sedan tidigare. Eftersom du kommer att arbeta både med dator och telefon är det viktigt att du har lätt att kommunicera med kunder både muntligen och skriftligen samt har goda datorkunskaper. Du talar god svenska och det är meriterande om du även kan kommunicera på norska. 

Alla lediga jobb