TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kvalitetsingenjör till Göteborgs Spårvägar

Är du ingenjör och vill arbeta med att säkerställa våra leverantörers kvalitet och tekniska underlag till våra fordon?

Som kvalitetsingenjör på Göteborgs Spårvägar får du en utmaning i denna nya roll. Du får arbeta med att efterfölja leverantörers kvalitet, säkerställa tekniska underlag till materialförsörjningen av våra fordon samt säkra kvalitet hos leverantörer i det tekniska underlaget.

Hos oss får du en central och viktig position som projektledare mellan avdelningarna materialförsörjning, säkerhet och teknik. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som anställd hos oss på Göteborgs Spårvägar är du en del av ett kommunalt bolag med fokus på "Resenären" och "Resan". Vi är en stor del av Göteborg och hos oss trivs och utvecklas människor med vitt skilda kompetenser, i olika åldrar och från olika bakgrunder.

Vi erbjuder också:

6 v semester
6 v semester
Massage
Massage
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Betald kollektiv&shytrafik
Betald kollektiv­trafik

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Kvalitetsingenjör arbetar du tillsammans med Materialförsörjningen och dess operativa inköp samt mot såväl Säkerhetsavdelning som Teknikenhet.

Övriga arbetsuppgifter:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

På avdelning Underhåll och Logistik inom AO Spårvagn är vi cirka 250 medarbetare, uppdelade i ett flertal olika enheter. Som Kvalitetsingenjör arbetar du tillsammans med Materialförsörjningen och dess operativa inköp samt mot såväl Säkerhetsavdelning som Teknikenhet. Du kommer att arbeta ute på samtliga depåer Slottsskogen, Majorna och Rantorget samt att resor kan förekomma i tjänsten då du besöker våra leverantörer.

Som medarbetare på Göteborgs Spårvägar omfattas du självklart av kollektivavtal som är tecknat av Kommunala Företagens Samorganisation (KFS). Tjänsten ska tillsättas snarast och förväntas starta enligt överenskommelse.

VEM ÄR DU?

Vi ser att du har goda kunskaper i teknisk dokumentation och av underhållsplaner. Du har tidigare arbetat med tillverkningsteknik och materialkunskap. Du har en god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift - kan du dessutom italienska eller tyska är det meriterande. Vi ser också att du har en teknisk yrkesutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet.

Vi ser också att du har:


För att lyckas i den här rollen är du resultatorienterad och målmedveten, har en god analytisk förmåga då du har ett stort ansvarsområde. Du är välorganiserad och strukturerad då en del av tjänsten innebär administration och du har en god kunskap inom administrativa system. Du är en lagspelare och samtidigt självgående och initiativtagande, med förmåga att motivera och engagera andra, då mycket av arbetet handlar om att driva dina ansvarsområden framåt.

Alla lediga jobb