TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Laboratoriechef till SYNLAB i Malmö

Vill du arbeta inom Europas största laboratoriekoncern inom miljö- och livsmedelsanalyser? Här är möjligheten för dig!

Brinner du för analys inom livsmedel, vatten eller läkemedel och är redo för att anta ett nästa steg i din karriär? Till oss på SYNLAB söker vi dig som vill arbeta som Laboratoriechef till vårt laboratorie i Malmö! Här är möjligheten att vara med och utveckla SYNLAB:s verksamhet framåt och bidra till ökad kvalitetssäkring av livsmedel. Vill du vara med och påverka?

Varmt välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Detta är möjligheten för dig som vill arbeta både operativt inom laboratorieproduktion samtidigt som du har ett strategiskt perspektiv där du får vara med och leda och utveckla verksamheten framåt. Som Laboratoriechef på laboratoriet i Malmö kommer du att erbjudas en roll där du får vara med och utveckla affärsområdet Livsmedel och sitta med i ledningsgruppen. Förutom det, erbjuder vi dig som anställd på SYNLAB: 

Friskvård
Friskvård
6 v semester
6 v semester
Flextid
Flextid
Bonus
Bonus

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Laboratoriechef kommer ditt ansvarsområde och arbetsuppgifter inkluderas av:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Labbchef kommer du att arbeta i laboratoriet i Malmö och rapportera till Affärsområdeschefen för livsmedel. Du kommer att samarbeta tätt tillsammans med Sitechefen samt andra delar av organisationen såsom säljfunktion och kundtjänst. Du kommer att ha en Arbetsledare och en Kvalitetsansvarig som är direktrapporterande till dig och som du samarbetar med dagligen. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en utbildning på högskola- eller universitetsnivå. Du har tidigare erfarenhet av att vara ansvarig för ett producerande laboratorie. Det är meriterande om du har kunskap inom ISO 17025 eller motsvarande krav för livsmedel. Du har tidigare erfarenhet av ledarskap och personalansvar med ett strategiskt ansvar för budget, arbetsmiljö, ekonomi och omkostnader. Det är viktigt att du tidigare har haft erfarenhet av att arbeta med affärssystem och känner dig bekväm med att arbeta med rapporter och analyser.

Som person söker vi dig som är:

Alla lediga jobb