TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Löneadministratör till Örebro

Lönespecialist till större verksamhet i Örebro

Har du ett öga för siffror? Vill du utvecklas inom löneområdet? För ett föräldravikariat på 1,5 år hos ett marknadsledande företag i Örebro söker vi nu en löneadministratör.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en betydelsefull roll hos vår kunds centraliserade löneavdelning där du tillsammans med dina kollegor arbetar övergripande med löneprocessen för deras 3000 anställda.

Kunden är ett entreprenörsdrivet företag som månar om ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Löneavdelningen består av lönechef samt 5 löneadministratörer. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid under 1,5 år med planerad start i november. 

Som konsult är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss på TNG, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har utbildning och/eller tidigare erfarenhet av att arbeta med löneadministration. Det är meriterande om du har arbetat i lönesystemet Agda. Du har goda kunskaper i Office-paketet, framförallt Excel och du uttrycker dig väl i tal och skrift.

Vi söker dig som självständigt kan driva och strukturera ditt arbete och som tycker det är kul med problemlösning i vardagen. Som person är du positiv, öppen och serviceorienterad. För att bli framgångsrik i rollen som löneadministratör hos vår kund krävs det även att du har ett systematiskt arbetssätt och en god samarbetsförmåga.

Alla lediga jobb