TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

.Net/C# utvecklare till Handelsbanken i Stockholm

Kvalitetsmedveten och analytisk .Net utvecklare till Handelsbanken i Stockholm.

Vill du arbeta i en komplex IT miljö med fokus på affärsnytta? Sök då tjänsten som .Net/C# utvecklare till Handelsbanken i Stockholm.

VI ERBJUDER DIG

Här erbjuds du att ta plats i ett nystartat agilt crossfunktionellt team som kommer sitta med/nära verksamheten. Då detta är i uppstart har du extra stora möjligheter att påverka din position och roll inom 

Teamets uppdrag är att tillhandahålla en tjänst för beställningar av tjänster och produkter inom ett internt e-handelssystem. Du får här öka din förståelse för hela infrastrukturen och flöden inom banken.

I denna roll erbjuds du tid för innovation och strategiskt arbete. Handelsbanken lägger stort fokus och är mån om din personliga utveckling och det finns stora möjligheter till att förkovra och fördjupa sig i nya tekniker inom ditt område.

Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Livspussel
Livspussel
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du får även möjlighet att vara med och driva på arbetet inom Continues Delivery (CI) som är ett pågående projekt under 2019. Placering för denna tjänst är ute på Gärdet i Stockholm.

MER OM DIG

Tekniker och språk du jobbar med är bland annat .NET, C# och ASP.NET Web forms och Microsoft SQL databas. Har du kommit i kontakt och arbetat med Powershell är det meriterande. Du har en stark analytisk ådra och känner dig trygg i en dialog kring teknik med verksamheten och dina kollegor.

Som person är du prestigelös och serviceinriktad, vågar ta plats och är självständig. Du trivs att arbeta i en föränderlig miljö och räds inte att ta dig an nya utmaningar. Vi söker en teamorienterad person som ser det som naturligt att dela med sig av sin kunskap inom teamet. Du är trygg i dig själv och har lätt för att knyt de kontakter som krävs med intressenter utanför ditt team så som drift/teknik och externa parter.

Alla lediga jobb