TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Operations Manager (Freight) till Sonat i Örebro

Är du en coachande ledare som drivs av affärsutveckling och har erfarenhet från transportbranschen / logistik?

Som operations manager på Sonat får du användning för dina kunskaper inom logistik och transport i en roll med stora möjligheter att påverka den fortsatta framgångsresan. Ditt vägledande och prestigelösa ledarskap kommer att spela en avgörande roll då du är chef över ett team på 11 personer som ska arbeta aktivt med affärsutvecklingen. Rollen innebär även många externa kontakter, som leverantörer och transportörer.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som medarbetare i Sonat arbetar du för ett företag som präglas av en välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen av att vara bäst på logistik och fraktlösningar. Som ledande utvecklingspartner inom supply chain management (SCM) är det för Sonat självklart att ständigt utveckla medarbetarnas kompetens. Du blir en del av ett växande företag med starka värderingar och arbetsglädje.

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Övergripande ansvarsområden:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Teamet tillhör affärsområde Freight, vars kunder är allt från små startups till större företag där vi tar ett fullständigt funktionsansvar och blir deras transportavdelning. För somliga kunder agerar vi även konsulter inom transport. 

 

 

VEM ÄR DU?

Du har en relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet inom transport och frakt. Du har mycket goda ledaregenskaper samt erfarenhet av att utveckla både grupp och individer. Då du kommer att arbeta kundnära söker vi dig som är professionell i ditt sätt att agera och leda verksamheten.

Rollen kräver också att din svenska och engelska är flytande i både tal och skrift. Du har goda kunskaper i Excel.

Alla lediga jobb