TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Operativ inköpare till Exotic Snacks i Stockholm

Vi söker dig som vill jobba med inköp och logistik i en spännande roll med många internationella kontakter i södra Stockholm

Skulle du trivas i en bred och spännande roll med många internationella kontakter? Lockas du av en roll där du ansvarar för hela inköpsprocessen och logistiken av företagets produkter? Låter det spännande att axla en roll där du som inköpare har daglig kontakt med leverantörer och transportbolag? Läs mer och sök tjänsten redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Exotic Snacks är idag marknadsledande inom natursnacks och har under sitt varumärke ett brett sortiment av högkvalitativa produkter som rymmer allt från nötter, chokladdragéer, lakrits och exotiska torkade frukter. Exotic Snacks kunder finns framförallt i dagligvaruhandeln såsom ICA, COOP och Hemköp. Produkterna importeras från hela världen och packas och distribueras därefter i Länna söder om Stockholm. Exotic Snacks förvärvades i januari 2019 av Rootfruit Scandinavia AB som ingår i Rootfruit koncernen.

Som inköpare hos Exotic Snacks erbjuder vi dig en central och bred roll med många interna och externa kontaktytor. Du samarbetar tätt med lageransvarig samt rapporterar till inköpschefen. Tillsammans med engagerade kollegor erbjuder vi dig en chans att vara med och driva bolaget framåt. Här finns också stora möjligheter att med din tidigare erfarenhet bidra i en spännande utveckling, där ditt arbete både syns och värderas.

 

 

Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Betald parkering
Betald parkering

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som operativ inköpare ansvarar du för alla delar i inköpsprocessen vilket innebär daglig kontakt med leverantörer och transportörer samt kontinuerlig bevakning av produktion och beställningsflöde.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir en del av ett positivt gäng på 10 personer som står för familjär stämning, i ett företag där beslutsvägarna är korta och samarbete står högt på agendan. Tjänsten är på heltid med önskad start senast 1 juli och avser en fast anställning som inleds med 6 månaders provanställning. Du arbetar kontorstider 8-17 med möjlighet till flextid. Tjänsten är placerad i fräscha lokaler i Länna industriområde med möjlighet till kommunikationer och gratis parkeringsplats.

 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning på inköp, logistik eller ekonomi alternativt liknande erfarenhet. Vi tror att du har tidigare erfarenhet från en logistik- eller inköpsroll och därmed god förståelse för processerna och planeringen kring hela flödet från order till leverans. Det är viktigt för rollen att du har tidigare systemvana där Pyramid eller annat affärssystem är meriterande för rollen. Det är ett krav att du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift, då rollen innebär många internationella kontaktytor. Som person är du snabblärd, noggrann och ansvarsfull samt trivs att arbeta i team. Du arbetar lösningsfokuserat, där du ser möjligheterna samtidigt som du arbetar strukturerat och med stort eget driv. För att lyckas i rollen är du även kommunikativ och duktig på att bygga goda och långsiktiga relationer. Din analytiska förmåga och intresset att lära och utvecklas i rollen värderas också högt.Alla lediga jobb