TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Personlig tränare på Fitness24Seven i Trollhättan

Fitness24Seven i Trollhättan söker nu en Personlig Tränare som brinner för kundmötet och vill inspirera andra. Sök redan idag!

Är du licensierad PT eller är under pågående utbildning? Vill du inspirera andra till att nå sina mål? Trivs du att jobba med långsiktiga kundrelationer på en av världens snabbast växande gymkedjor? Perfekt! Nu söker Fitness24Seven i Trollhättan en Personlig Tränare som kan jobba minst 2-3 kvällar i veckan. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som personlig tränare på Fitness24Sevens anläggning i Trollhättan kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens målsättning är att göra personlig träning mer lättillgängligt för fler människor, bland annat genom att medlemskap inte är nödvändigt för att anlita en PT.

Som Personlig Tränare får du ett varierande jobb där dina kunder står i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med olika typer av människor där du blir en viktig del i deras resa mot sina mål. Här får du möjligheten till att bygga upp din egna kundbas för att kunna utveckla långsiktiga relationer.

Fitness24Seven vill att du ska få de bästa förutsättningarna som Personlig Tränare. Därför får du tillgång till regelbunden kompetensutveckling och coaching inom b.la. försäljning, funktionsanalys och träning. För att du även ska få träffa så många potentiella kunder som möjligt anordnas det regelbundna PT-kvällar där du har möjlighet att marknadsföra både dig själv som PT och de tjänster som Fitness24Seven erbjuder.

Du erbjuds en marknadsmässig lön som är tim- och bonusbaserad. Detta gör att du själv kan påverka din lön! Det finns även möjlighet till en garantilön efter 12 månaders anställning.

Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Gratis träning
Gratis träning
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Personlig Tränare kommer du att:

Du planerar själv ditt arbete dagligen och veckovis, så att du hinner med både dina kunder och administrativt arbete.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Detta är en tjänst där du själv bestämmer hur mycket du vill jobba, men vi ser att man finns tillgänglig på anläggningen minst 2-3 dagar/vecka. Då det endast brukar finnas 2-3 st Personliga Tränare på en anläggning har du med rätt motivation god chans att skapa en stabil kundbas. För att du ska få de ultimata förutsättningarna i rollen som PT kommer du att få praktiska verktyg såsom Exorlive (för professionell programkonstruktion och träningsplanering) och DietistNet.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

Har du tidigare arbetat som personlig tränare, instruktör och/eller tränare inom idrottsklubb/förening är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska eller engelska flytande i tal och skrift.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

Alla lediga jobb