TNG
Personlig tränare på Fitness24Seven i Trollhättan

Personlig tränare på Fitness24Seven i Trollhättan

Fitness24Seven i Trollhättan söker nu en Personlig Tränare som brinner för kundmötet och vill inspirera andra. Sök redan idag!

Arbetsgivare Fitness24Seven
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2018-12-19
Bonus Bonus
Friskvård Friskvård
Gratis träning Gratis träning
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Amanda Karlsson
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Fitness24Seven i Trollhättan söker nu en Personlig Tränare som brinner för kundmötet och vill inspirera andra. Sök redan idag!

Är du licensierad PT eller är under pågående utbildning? Vill du inspirera andra till att nå sina mål? Trivs du att jobba med långsiktiga kundrelationer på en av världens snabbast växande gymkedjor? Perfekt! Nu söker Fitness24Seven i Trollhättan en Personlig Tränare som kan jobba minst 2-3 kvällar i veckan. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som personlig tränare på Fitness24Sevens anläggning i Trollhättan kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens målsättning är att göra personlig träning mer lättillgängligt för fler människor, bland annat genom att medlemskap inte är nödvändigt för att anlita en PT.

Som Personlig Tränare får du ett varierande jobb där dina kunder står i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med olika typer av människor där du blir en viktig del i deras resa mot sina mål. Här får du möjligheten till att bygga upp din egna kundbas för att kunna utveckla långsiktiga relationer.

Fitness24Seven vill att du ska få de bästa förutsättningarna som Personlig Tränare. Därför får du tillgång till regelbunden kompetensutveckling och coaching inom b.la. försäljning, funktionsanalys och träning. För att du även ska få träffa så många potentiella kunder som möjligt anordnas det regelbundna PT-kvällar där du har möjlighet att marknadsföra både dig själv som PT och de tjänster som Fitness24Seven erbjuder.

Du erbjuds en marknadsmässig lön som är tim- och bonusbaserad. Detta gör att du själv kan påverka din lön! Det finns även möjlighet till en garantilön efter 12 månaders anställning.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Personlig Tränare kommer du att:

  • ansvara för dina egna kunder och tillsammans lägga upp träningen
  • coacha och inspirera dina kunder till att nå sina mål
  • hitta nya kunder och utveckla befintliga relationer
  • uppmuntra medlemmens träning och skapa återbesök
  • jobba aktivt med merförsäljning

Du planerar själv ditt arbete dagligen och veckovis, så att du hinner med både dina kunder och administrativt arbete.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Detta är en tjänst där du själv bestämmer hur mycket du vill jobba, men vi ser att man finns tillgänglig på anläggningen minst 2-3 dagar/vecka. Då det endast brukar finnas 2-3 st Personliga Tränare på en anläggning har du med rätt motivation god chans att skapa en stabil kundbas. För att du ska få de ultimata förutsättningarna i rollen som PT kommer du att få praktiska verktyg såsom Exorlive (för professionell programkonstruktion och träningsplanering) och DietistNet.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

  • har en eftergymnasial och relevant utbildning som berättigar till licens och/eller certifikat för personlig träning som är utfärdad av en branschorganisation eller nationellt förbund. Din utbildning ska ha en bred vetenskaplig förankring och omfattande täcka områden så som anatomi, fysiologi, träningslära, näringslära och coachning. En sådan utbildning finner du hos ex. The Academy, SAFE, Ylab, PT School, Axelssons eller motsvarande. EHFA-godkänd utbildning är önskvärt.
  • har ett intresse för träning och hälsa
  • tycker om att bygga relationer med nya och befintliga kunder
  • är ansvarstagande och trivs att arbeta självständigt

Har du tidigare arbetat som personlig tränare, instruktör och/eller tränare inom idrottsklubb/förening är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska eller engelska flytande i tal och skrift.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

Fitness24Seven

Fitness24Seven

Fitness24Seven är en av världens snabbast växande gymkedjor och riktar sig till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På drygt tio år har de gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha över 230 anläggningar i 6 länder på 3 olika kontinenter. Som medlem på Fitness24Seven har du tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer. Fitness24Seven har ett stort fokus kring CSR och arbetar bland annat mot organisationer som SOS-barnbyar. Värderingarna som genomsyrar företaget är long-term thinking, on the customers’ terms, learning organisation, cooperation makes the team and social responsibility.

Arbetsgivare Fitness24Seven
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-12-19
Amanda Karlsson
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Räkna ut avståndet till jobbet

Kungsgatan 53, Trollhättan