TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Planarkitekt till Haninge kommun

Haninge kommun är inne i en fantastiskt spännande tillväxtresa. Nu söker vi två planarkitekter till teamet!

Har du ett brinnande intresse för utveckling och stadsbyggnad? Vill du vara en del av det utvecklingsarbete som ur ett historiskt perspektiv är det största som hänt kommunen? Haninge kommun söker nu två stycken planarkitekter för att stärka teamet. Som planarkitekt kommer du få en unik möjlighet att vara med i resan att bygga stad i en stadsbyggnadsarena med stora kliv framåt i digitaliseringen. Haninge var den femte snabbaste kommunen att växa 2021. Är du den planarkitekt de söker för att fortsätta resan?

Vi intervjuar löpande så ansök redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som planarkitekt i Haninge kommer du till en kommun som befinner sig i ett spännande utvecklingsskede där du är med och driver utvecklingen och får möjlighet att påverka och göra skillnad. Kommunen har lagt mycket resurser på att ligga i framkant gällande digitalisering och rättssäkra processer vilket underlättar det dagliga arbetet.

Du kommer ha möjlighet att jobba distans om du vill, men där arbetsgruppen även har vissa fasta dagar där de jobbar ihop för att behålla den goda sammanhållningen och samtidigt stötta varandras arbete. Du kommer också kunna påverka din egen tjänst i hög grad då du har möjlighet att använda delar av din arbetstid för intressen för att specialisera dig själv. Cirka 20% av arbetstiden är öronmärkt för att du ska kunna stärka dina kunskaper inom ett specifikt ämne.

Du kommer till ett harmoniskt och sammansvetsat team med nöjda medarbetare och hög sammanhållning där gruppen och avdelningen får höga poäng i medarbetarundersökningar. Gruppen trivs ihop och anordnar AWs för de som vill och firar uppnådda mål tillsammans. Arbetsplatsens läge är strategiskt. 20 minuter söder om stan, mittemellan Södermalm och nya Norvik Hamn med närhet till pendeltågsstation.

Du kommer bli erbjuden en konkurrenskraftig grundlön och förmåner som sex veckors semester, årsarbetstid/flexibel arbetstid, klämdagar, friskvårdsbidrag och möjlighet till semesterväxling. För den som önskar finns fri tillgång till gym och bastu.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Planavdelningen är en av sex avdelningar på stadsbyggnadsförvaltningen. Som planarkitekt på planavdelningen kommer du bland annat:

Värt att veta

Planavdelningen är indelad i tre enheter med 24 medarbetare varav femton planarkitekter, tre miljöplanerare, tre enhetschefer, två plansamordnare, en stadsarkitekt och en planchef. Förutom de närmaste kollegorna på avdelningen får du även mångfald av kollegor som du dagligen arbetar tillsammans med över avdelnings- och förvaltningsgränser. Din chef är själv en erfaren planarkitekt som förstår din roll och kommer kunna agera bollplank när det behövs. Du kommer få en gedigen introduktion och tid att sätta dig in i kommunens arbetssätt och system för att sedan kunna jobba självständigt.

Kommunen arbetar just nu med många spännande projekt som att utveckla Haninges stadskärna Handen-Vega, centrumomvandling i Jordbro, Västerhaninge och Tungelsta, liksom verksamhetsområdet Albyberg och ett hållbart villasamhälle i Norrby. Det finns ett stort intresse för att bygga och planlägga i kommunen - med ambitiösa planer på bostads- och stadsutveckling i många decennier framöver.

Tjänsterna är tillsvidaretjänster på heltid. Du välkomnas av engagerade medarbetare som kommer onboarda dig på bästa sätt.

Våra förväntningar

Vi tror att du kan vara arkitekt, fysisk planerare, samhällsplanerare, landskapsarkitekt, ingenjör eller motsvarande med relevant utbildning. Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet av stadsbyggnadsprojekt och detaljplaneprocesser inom kommunal eller privat verksamhet. Vidare har du kunskap om planprocessen och plan- och bygglagen.

För att lyckas i rollen har du god datorvana samt mycket god förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt i det svenska språket samt grafiskt/visuellt och i skiss. Du är bra på att självständigt planera och strukturera ditt eget arbete, gillar att samarbeta med andra samt har förmågan att leda processer.

Det är meriterande om du har erfarenhet av omvandlings-/förnyelseplaner för VA-utbyggnad samt intresse för digitaliseringsarbete inom fysisk planering. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation och rollen som beställare.

Alla lediga jobb