TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Platschef på Fitness24Sevens Plusgym i Kista

Fitness24Seven söker nu platsansvarig till deras Plusgym i Kista som vill jobba både operativt och strategiskt. Sök idag!

Fitness24Seven i Stockholm söker nu en platschef på heltid till sin Plusanläggning i Kista Centrum. Är du intresserad av träning och hälsa? Gillar du service och försäljning och vill jobba i en roll med mycket eget ansvar? Har du tidigare erfarenhet av personalansvar och är redo att axla rollen som platschef på Fitness24Seven? Nu söker vi efter dig som vill ta dig ann rollen att utveckla Plusanläggningen i Kista Centrum. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som platschef på Fitness24Seven i Kista får du vara en del av Sveriges mest snabbväxande gymkedja där alla är välkomna. Här får du vara med på en spännande resa mot deras nya Gym 2.0.

I rollen som platschef kommer du att jobba i en varierande roll där du har ett helhetsansvar för en av Fitness24Sevens större gymanläggningar. Detta innebär att du får leda och coacha dina medarbetare till att leverera service på högsta nivå till Fitness24Sevens medlemmar. Här får du dels arbeta med planering för anläggningen samtidigt som du jobbar operativt där du bemöter och hjälper medlemmarna.

Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Gratis träning
Gratis träning
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som platschef på anläggningen i Kista Centrum kommer du att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Under dina arbetspass kommer du att jobba tillsammans med flera kollegor som du personalansvar över. Tjänsten är på heltid vilket innebär 40 h/v med arbetstider måndag till torsdag kl.12.15-2015, fredag kl.12.15-18.15 och varannan lördag kl. 09.15-16.15.Tänkt start är 29 januari. Du kommer att få gå en introduktionsutbildning vilket ger dig en bra grund för rollen som platschef.

VEM ÄR DU?

Vi söker efter dig som har tidigare erfarenhet av att leda andra människor där du haft personalansvar. För att kunna leda och coacha dina medarbetare ser vi att du är trygg i ditt ledarskap och har en god förmåga att bygga relationer. Du jobbar effektivt organiserat och självständigt då du har ansvar för att gymanläggningen skall fungera. Du har en god förmåga att anpassa dig efter alla typer av människor, både när det gäller dina egna medarbetare, men även för att medlemmarna ska känna sig bekväma och välkomna. Har du tidigare erfarenheter av gruppträning är det meriterande. 

Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Alla lediga jobb