TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Processingenjör – Litografi – Coherent Stockholm

Var med och utveckla produktionsprocesser inom litografi! Coherent i Järfälla, Stockholm, söker en processingenjör inom litografi!

Vill du utveckla din kompetens inom halvledare och drivs av att förbättra produktionsprocesser? Som ingenjör inom processer får du möjlighet att leda processutveckling och förbättringsaktiviteter inom området för litografi. Vi på Coherent i Järfälla, Stockholm, erbjuder dig som processingenjör en spännande roll i en snabbväxande och innovativa verksamhet med goda utvecklingsmöjligheter.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Coherent är ett högteknologiskt, internationellt bolag som utvecklar framtidens komponenter inom optoelektronik. Siten i Järfälla har en unik produktion av laser-komponenter och en produktutveckling i världsklass. Här får du möjligheter att bidra till utvecklingen av produkter som används i t.ex. stora datorhallar och 5G-nät. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt som har några av världens mest kända tech-bolag som kunder. Som processingenjör på Coherent jobbar du i en mångkulturell, kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar.

Coherent är stolta över sina värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som det dagliga arbetet.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Bonus
Bonus
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som processingenjör på Coherent ansvarar du för att upprätthålla och förbättra tillverkningsprocesser inom litografi-området. Du arbetar bland annat med att:

Värt att veta

I rollen som processingenjör tillhör du avdelningen Litografi som idag består av fyra medarbetare. Du samarbetar närmast med kollegorna inom litografi-området samt andra områden såsom torretsning / tunnfilmsdeponering, epitaxi, våtkemisk bearbetning och nedtunning. Det innebär att du kommer ha många olika kontaktytor både med kollegorna i Järfälla och med kollegorna runt om i världen.

Din arbetsplats är Coherents kontor som är beläget i Järfälla, Stockholm. Tjänsten är på heltid och önskad start är så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är civilingenjör eller PhD i kemi, fysik, elektronik, materialvetenskap eller har annan relevant bakgrund. Vi ser gärna att du har kunskap inom litografi, antingen från studier eller arbetslivserfarenhet. Vidare ser vi gärna att du är flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift, då tjänsten innebär många kontaktytor både internt och externt. 

Som person är du driven, målfokuserad och samarbetar gärna med olika kompetenser och människor för att tillsammans uppnå verksamhetens mål. Du trivs med eget ansvar och uppnår resultat med hög kvalitet. Vidare är du analytisk, kommunikativ och stödjer andra på ett rådgivande och inlyssnande sätt när det uppstår problem.

Alla lediga jobb