TNG
Projektledare inom R&D

Projektledare inom R&D

Projektledare inom R&D till ett världsledande företag inom optisk kommunikation.

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-08-15
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Dana Jennerström
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Projektledare inom R&D till ett världsledande företag inom optisk kommunikation.

Har du en bred teknisk kompetens inom elektronik / fysik / medicinteknik och gedigen erfarenhet som projektledare? För vår kunds räkning söker vi nu en projektledare som kan ta ansvar och driva projekt från start till mål, dvs. från koncept / design / konstruktionsfas till att projektet överlämnas till produktion.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett konsultuppdrag på ett världsledande företag inom optisk kommunikation, som präglas av en internationell högteknologisk miljö med mycket kompetenta medarbetare. Du kommer att vara en del av en öppen, välkomnande atmosfär samtidigt som du arbetar på en framtidsinriktad och global marknad.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som projektledare är ditt ansvar att kontinuerligt uppdatera projektgruppen om hur projektet ligger till i förhållande till deadlines och andra kritiska delmoment. Du analyserar projektens förlopp och identifierar eventuella risker samt föreslår aktiviteter för att minska riskerna. Du har nära samarbete med samtliga involverade i projekten både lokalt och globalt. Stora projekt kan innebära samarbete med andra enheter runt om världen samt med produktionen som är förlagd till Kina.

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Projekten involverar vanligtvis mellan 10 och 20 personer och projektbudgetar är stora och kräver erfarenhet av att hantera stora och komplexa projektprocesser. Det är även vanligt förekommande att man jobbar med långa projektcyklar som kan ta från 1 upp till 4 år.
I din roll som projektledare rapporterar du till Tech Lead som ansvarar för det tekniska arbetet och för att produkten möter krav på prestanda och kostnad.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är civilingenjör med examen inom elektronik, fysik, medicinteknik eller likvärdig utbildning. Du har flera års erfarenhet av projektledning och har drivit flertal projekt från start till mål. Du har även i din roll som projektledare haft budgetansvar inklusive ansvar för kostnadsuppföljning och tidsåtgång. Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning inom tillverkningsindustrin.
För att du ska vara framgångsrik i rollen som projektledare ser vi framförallt att du är driven, engagerad och gillar att lösa problem. Du är van att arbeta självständigt och med eget ansvar. Du trivs med att ta ett helhetsgrepp, har lätt att samarbeta samt är social och kommunikativ då arbetet förutsätter ett nära samarbete med dina kollegor på enheten i Stockholm men även i andra världsdelar.

Uppdraget planeras starta augusti / september och du kommer jobba hos vår kunds lokaler i Järfälla.

TNG Tech

TNG Tech

TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar. Vi rekryterar fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är en del av TNG, och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och hyr ut konsulter på många andra orter runt om i Sverige.

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-08-15
Dana Jennerström
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Räkna ut avståndet till jobbet

Västra Järnvägsgatan 15