TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom till en av våra kunder i Kumla

Nu söker vi en redovisningsekonom på deltid till redovisningsbyrå i Kumla

Har du erfarenhet som redovisningsekonom och vill jobba på ett trevligt och familjärt företag? Då har vi något för dig! Detta är ett konsultuppdrag på 3 - 4 dagar/vecka under en föräldraledighet, med start i februari 2019 och uppdraget beräknas pågå under ett och ett halvt år. Det finns goda möjligheter att uppdraget sedan övergår i anställning hos vår kund.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att sitta i nyrenoverade och fräscha lokaler tillsammans med kompetenta medarbetare.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som redovisningskonsult kommer du att jobba direkt mot kund. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vad kunden vill ha hjälp med och kan till exempel innebära:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Till en början finns det kollegor som gör bokslut, årsredovisning och deklarationer, men på sikt finns möjligheter att växa i rollen och även göra dessa arbetsuppgifter.

Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av våra förmåner när du blir konsult hos oss.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som antingen jobbat i en liknande roll tidigare eller har jobbat med redovisning och nu vill jobba på en redovisningsbyrå.

Du gillar ordning och reda och vill ha ett jobb med struktur och eget ansvar. Eftersom du kommer jobba direkt mot kunder så är du kommunikativ och pedagogisk samt talar och skriver god svenska. 

Alla lediga jobb